Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Alevler çatıyı sardı! 2'nci kattan atladı! Büyük acı! - En Son Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Muğla'nın Bodrum ilçesi Bahçelievler Mahallesi 7071 Sokak'taki 2 katlı bir binanın çatı katında, dün saat 15.00 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı.

        PANİKLE 2. KATTAN ATLADI

        DHA'da yer alan habere göre alevleri fark edenler durumu itfaiyeye bildirirken, yangın kısa sürede tüm evi sardı. Evde bulunan Muhterem Dokgözoğlu, panikle 2'nci katın penceresinden atladı.

        HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

        Durumun bildirilmesiyle bölgeye sağlık ekipleri de sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesini yaptığı Dokgözoğlu, daha sonra ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

        VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU

        Tedaviye alınan Dokgözoğlu'nun vücudunda yanıklar ve kırıklar olduğu belirtilirken, durumunun da ağır olduğu bildirildi. İtfaiyenin söndürme çalışmalarına Aya Arama Kurtarma Ekipleri de destek verdi.

        MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

        Alevler 1 saatte güçlükle söndürülürken, evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Hastanede tedaviye alınan Dokgözoğlu ise tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

        SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

        Muhterem Dokgözoğlu'nun cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Dokgözoğlu'nun cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'a götürülecek.

        Öte yandan yangınla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ