Aleyna Tilki: Beynim çok hızlı bir büyüme yaşadı
Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. İlginç açıklamalarda bulunan şarkıcı, "Beynim 13 yaşıma kadar çok hızlı bir büyüme yaşadı. Doktorlar 'üstün zeka' dedi. 'Deha' falan dediler, 'Özel eğitim alması lazım' dediler. Abarttılar falan... Sonra o yaşta kaldı. 13 yaşındayım" ifadelerini kullandı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Tilki, eğlenceli anlarını paylaşıyor.

ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM
Tilki, bu kez Twitter hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. İlginç açıklamalarda bulunan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"DOKTORLAR 'ÜSTÜN ZEKA' DEDİ"
Sabahları yaşama katılmak çok zor. Beynim 13 yaşıma kadar çok hızlı bir büyüme yaşadı. Doktorlar 'üstün zeka' dedi. 'Deha' falan dediler, 'Özel eğitim alması lazım' dediler. Abarttılar falan... Sonra o yaşta kaldı. 13 yaşındayım.

YAĞMUR ALTINDA DANS
Tilki, yağmur altında dans ettiği anları ise sosyal medya hesabından şu notu düşerek yayınladı:
Bulutlar falan ağlamıyor. Yağmur damlaları yeryüzüne inip benimle eğlenmek istiyor belkide. Doğayla bütünleşin, yağmurun altında ıslanın ve mutlu olun. Anneler, babalar çocuklarınıza 'Yağmurda dışarı çıkma, hastalanırsın' demeyin. Asıl yağmuru bilmeyen ve onunla bir olmayan insanlar hastadır, hem de kalıcı olarak.

DİKKATLERDEN KAÇMAYAN DETAY
Öte yandan Tilki, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düşmüştü. Siyah mini elbisesiyle iddialı bir fotoğrafını paylaşan Tilki'nin bu karesine photoshop yaptığı dikkatlerden kaçmamıştı.

Aleyna Tilki, daha önce de pek çok fotoğrafına photoshop uygulamıştı.