Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den duygusal paylaşım - Magazin haberleri
        1

        'Retrograde' ile adından söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, 21 yaşına bastı.

        Tilki'nin şu anda ABD'de bulunan annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

        2

        "SENİNLE BİRLİKTE BÜYÜDÜK"

        Kızının doğum gününü Instagram'dan yayınladığı gönderi ile kutlayan Öztel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        Hayatımda en anlamlı dediğim iki tarih ve saat var. Prenseslerimin doğum günü ve saati. 'Prenseslerim' diyorum, onlar sadece anne ve babasının prensesi... Bugün 28.03.2000... Saat: 15.15... İlk anne olduğum ve dünyalar güzeli kızımı kucağıma aldığım gün... Tarifsiz bir cennet kokusu doldu odam, sevginin bu denli güçlü olduğunu o gün öğrendim.

        Birlikte büyüdük seninle. Ömrümde ol büyüdüğüm, iyi ki doğdun büyüttüğüm. Gözlerinde huzuru, gülüşünde geçmişin güzelliklerini gördüğüm... İyi ki benim kızım, iyi ki'msin gururum... Nice güzel yaşlara cennet bahçem. Seni çok seviyorum. Bu beraber olamadığımız ilk doğum günün. İçim buruk, kalbimle yanındayım kızım. İyi ki doğdun kızım...

        3

        O AÇIKLAMALARI BAŞINA DERT OLDU

        Paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Aleyna Tilki'nin, koronavirüs hakkındaki açıklamaları başına dert olmuştu.

        Genç şarkıcı, geçtiğimiz yıl koronavirüs testi yaptırmış ve sonuçlarının birinin pozitif, diğerinin ise negatif çıktığını söylemişti.

        Bu açıklamalarının ardından Aralık ayında Etiler'de objektiflere takılan Tilki, "İlaç içtikten sonra hastalanmaya başladım. Ben şuna inanmaya başladım, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bu testlerin %80'i yanlış bence. Atıyorum kalp hastası biri yanlış testten dolayı bu ilacı alsa hayatını kaybetse bu adil olur mu? 'Acaba insanlar bu yüzden mi ölüyor?' diye düşündüm ama ben böyle konuşunca 'Aleyna da koronaya inanmıyor' diyorlar. Hayır inanıyorum, sonuçta tüm dünyayı etkisi altına almış durumda ama tam olarak inanmamız için testlerin doğru olması lazım" diyerek, test sonuçlarına güvenmediğini söylemişti.

        4

        "SORUŞTURMA AÇILDI"

        Tilki'nin o dönem tepki toplayan bu açıklamalarının ardından bir vatandaş, "Devleti aşağılayıp halk arasında korku ve paniğe neden oldu" ifadeleriyle CİMER'e şikayette bulunmuştu. Genç şarkıcı hakkında soruşturma başlatılmıştı.

        5

        "AŞI OLDUM"

        Çıkan haberlerin ve tepkilerin ardından Amerika'da ulaştığımız Tilki'nin 43 yaşındaki annesi Havva Öztel, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Benim de kronik rahatsızlığım var ve aşımı oldum. Saçma sapan haberler" demişti.

        Havva Öztel'in aşı açıklaması kafaları karıştırırken, Öztel'in aşısını ABD'de olduğu öğrenilmişti.

        6

        "GARİP!"

        Ardından dün Bebek'te görüntülenen ünlü şarkıcı, konuyla ilgili şunları demişti:

        Soruşturma açıldı mı bilmiyorum. Ben o konuşmayı aşı çıkmadan önce yapmıştım. Aşı çıktıktan sonra böyle bir şeyin gündeme gelmesi de garip. Sadece şunu söyleyeceğim; sanatkar olma yolunda emin adımlarla yürüyorum. Eğer ben bir rol modelsem, sadece yaptığım sanat ve bir sanatçı neye rol model olabilecekse beni ona konumlandırsınlar.

        7

        "BİLİM İNSANI DEĞİLİM"

        Bilim insanı olmadığını söyleyen Aleyna Tilki, "Bir doktor 'Aşı yapmayın' derse ona kızın. Ben bir sanatçıyım ve kimseye 'Aşı yaptırmayın' demedim. Evet, dünya ilaç sektörüne güvenmiyorum. Kişi kendisine ne iyi gelecekse kendisi bilir. Her bireyin kendine has bir sağlık sistemi vardır" ifadelerini kullanmıştı.

        Şarkıcı, son olarak, "Sıranız gelince aşı yaptıracak mısınız?" sorusuna, "Sıram gelsin, o zaman konuşuruz" yanıtını vermişti.

        8
        9