Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Ali Koç'tan Dursun Özbek'e çağrı: Cesaretiniz varsa canlı yayına davet ediyorum - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in düzenlediği basın toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum" dedi.

        Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in düzenlediği basın toplantısı sonrası, Fenerbahçe, sosyal medya hesabından Başkan Ali Koç'un imzasıyla paylaşımda bulunuldu.

        Geçtiğimiz günlerde yapılan çağrıyı yenileyen Başkan Koç, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’e aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum ''Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum. Bu vesileyle kendinizi daha iyi ifade edeceğinizi düşünüyorum" sözlerine yer verdi.

        REKLAM

        NELER YAŞANDI?

        Fenerbahçe Kulübü son günlerde yaşanan MHK ile hakem kararları tartışmalarıyla ilgili bir açıklama yayınladı ve Galatasaray'a yönelik dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan yazı dizisinde, "2022-23 Süper Lig sezonu 26 haftalık özeti" başlığı altında bu sezon yaşananlar tarih sırasına göre yayınlandı ve son olarak "Lige devam ediyor muyuz etmiyor muyuz?" sorusu soruldu.

        ÖZBEK'TEN YANIT GELDİ!

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un çağrısına resmi siteden yaptığı yazılı açıklamayla yanıt verdi.

        Özbek açıklamasında, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, tarafıma yaptığınız çağrı metnini okudum. Kullandığınız üslubu üzüntüyle karşıladım. Bugün yaptığım konuşmanın metninde geçen bir bölümle size cevap vermek istiyorum. Zira içinde bulunduğunuz ruh halini ve davranışlarınızı çok iyi anlattığını düşünüyorum:

        'Biz, sizinle bu kadar düşük seviyede rekabet etmek istemiyoruz. İftiralarla ayak oyunlarıyla rekabeti aşağı çekmeye çalışıyorsunuz, bunu reddediyoruz. Yıllardır devam eden başarısızlıklarınızı kapatmak için insanları kandırmaktan, manipüle etmekten vazgeçin. Köhnemiş bir zihniyetle, kendi taraftarınızı kandırmak, onlara iyi görünmek için uğraşmaktan vazgeçin.'

        "Son bir ümitle, bizi çekmeye çalıştığınız seviyeyi görüyoruz. İşte tam olarak bizim düşmek istemediğimiz seviye budur. Saygılarımla..."' ifadelerini kullandı.

        İŞTE O AÇIKLAMA:

         "Lige devam ediyor muyuz etmiyor muyuz?"
        "Lige devam ediyor muyuz etmiyor muyuz?" Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ