Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan'ın eşi Buse Varol ve Merve Tektaş birbirlerini sildiler! - Magazin
        1

        Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl temmuz ayında koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 41 yaşında vefat eden kardeşinin ardından zor günler geçiren ünlü şarkıcı, "Artık 4 çocuğum var." diyerek yeğenleri Eyşan, Ceylan ve yengesi Merve Tektaş'a kol kanat germişti.

        2

        Ancak Buse Varol'un, eşine "Yeğenlerin ve yengenle ilgilen ama bizi de ihmal etme." uyarısında bulunduğu ileri sürüldü.

        3

        ARALARI AÇILDI

        İddialara göre, Buse Varol'un sözlerinden rahatsız olduğu konuşulan Merve Tektaş'ın eltisiyle arası açıldı.

        Gerilimin artmasıyla iki elti, Selçuk Tektaş'ın doğum gününde sosyal medyada birbirlerini takipten çıkardı.

        4

        BİR YILLIK SESSİZLİĞİNİ BOZDU

        Merve Tektaş, bir yıllık sessizliğini merhum eşinin doğum günü için yaptığı paylaşımla bozdu. Eşi ile çekilen fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Tektaş, gönderisinde şu ifadeleri not düştü:

        Seni, sen giderken gelen yağmurlara emanet ettim.
        O çok sevdiğin kır çiçeklerine, vazgeçerek sonbahardan,
        Seni taze ilkbaharlara emanet ettim.
        Seni çıkmaz sokaklardan uzun yollara,
        Karanlıktan, aydınlığa emanet ettim.
        Derinlerden bulutlara, siyahlardan beyazlara emanet ettim.
        Tüm yazgıları silip ellerimle, seni başka bir kadere emanet ettim.
        Seni kendimden sakınıp, bir başka kalbe emanet ettim.
        Seni bir felaketten esirgeyip, bir umuda emanet ettim.

        5

        "O BENİM CANIMIN YARISIYDI"

        Yengesinin paylaşımına yorum yapan Alişan, "O benim canımın yarısıydı... Gittiğinden beri her şey yarım... Çok özledim çok... 12 Mayıs'lar artık hep hüzün, hep karanlık..." sözleriyle karşılık verdi.

        6

        "SEN YOKSUN AMA BİZ HEP SEN VARMIŞSIN GİBİ YAŞAYACAĞIZ"

        Ünlü şarkıcı, ayrıca Selçuk Tektaş'ın doğum gününde kardeşiyle birlikte çekilen çocukluk fotoğrafını da yayınladı. Alişan, paylaşımına "Benim canımın yarısısın, can parçamsın sen. Gelmeseydi keşke hiç 12 Mayıs… Sen yoksun ama biz hep sen varmışsın gibi yaşayacağız ve her şey sen varmışssın gibi devam edecek. Emanetlerin ben nefes aldığım sürece benimle... 'Abi' deyişini, sesini, varlığını çok özledim. Bugün senin doğum günün ama sen yoksun. Ne diyebilirim ki... 12 Mayıs bizim için artık karanlık. Beni hiç üzmedin, beni hep gururlandırdın, Allah senden razı olsun. Eliz'le Burak'ın biricik amcası canım Selçuk'um seni çok seviyorum." notunu düştü.

        7

        "SEN HERKESTEN ÇOK FARKLIYDIN"

        Alişan'ın eşi Buse Varol da daha önce Selçuk Tektaş ile birlikte çekildiği fotoğrafını "Çocuklarımın sevgi dolu, merhametli, güzel kalpli amcası... Cennette olduğuna eminim. Burak ve Eliz'in seni tanıyarak büyümesini çok isterdim. Eliz her gün senin fotoğraflarını öperek 'ammo' diyor. Keşke bir kerecik bile duyabilseydin. Bugün doğum günün... İyi ki bu dünyaya gelmişsin, geçmişsin bu dünyadan. Seni iyi ki tanıdım. Sen herkesten çok farklıydın. Kalbimde öyle kalacaksın..." sözleriyle yayınladı.

        8

        NELER OLMUŞTU?

        Öte yandan Alişan ise kızı Eliz için annesinin evinde pasta kesmişti. Kutlamada babaanne Suzan Tektaş, dede Mehmet Tektaş, Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, kızları Ceylan ve Eyşan hazır bulunmuştu. Alişan'ın paylaştığı aile fotoğraflarında Buse Varol'un olmaması da kafaları karıştırmıştı. Buse Varol da yaptığı açıklamayla "Eve davet edilmedim." demişti.

        9

        'BOŞANMA' İDDİALARININ ARDINDAN İLK FOTOĞRAF

        Haklarında çıkan 'boşanma' iddialarını yalanlayan ikili, 13 Şubat'ta da oğulları Burak'ın 3. yaş gününü okulda kutlamıştı. Alişan, eşi ve çocuklarıyla çekilen bu karesini "İyi ki doğdun oğlum." ifadeleriyle paylaşmıştı.

        10

        ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ!

        Varol ise oğlu için yazdığı mesajda dikkat çeken satırlara yer vermişti. Önce, "Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin birtanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum..." ifadelerini kullanan Buse Varol, ardından mesajını silmişti.

        Ünlü isim, daha sonra, "Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen hep mutlu olu. Yeni yaşın sağlıkla gelsin birtanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum..." sözlerini paylaşmıştı.

        11

        "14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ" SESSİZLİĞİ!

        Evliliklerinden bebek haberine, doğum videolarından yıl dönümü kutlamalarına kadar her şeyi sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan Alişan ile Buse Varol, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de sessiz geçirmişti. İkilinin, herhangi bir paylaşımda bulunmaması dikkat çekmişti.

        12

        "BUNLAR ÇOK ÖZEL KONULAR"

        Evliliklerinde sorun yaşamadıklarını belirten Buse Varol, "Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz." demişti.

        Buse Varol, muhabirlerin "Peki sizi ne zaman birlikte göreceğiz?" sorusuna ise "Denk geliriz illa ki... Buralardayız. Bir yere gittiğimiz yok." yanıtını vermişti. Ünlü isim, çıkan haberlerin aksine mahkemeye boşanma dilekçesi vermediklerini de belirtmişti.

        13

        "BİR KARAR VERİRSEK AÇIKLARIZ"

        Alişan da 'ayrılık' söylentilerinin ardından konuyla ilgili, "Dilekçeler verilmiş, kararlar alınmış... Yok o haklıymış, yok bu haklıymış... Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın! Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız, söyleriz ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin! Yorum yapmayın, bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz, yorum yaparsınız." açıklamasını yapmıştı.

        14

        EŞİNİN PAYLAŞIMINA KAYITSIZ KALMAMIŞTI

        Yaşananların ardından imaj değişikliğine giderek, saçlarını kaynak ile uzatan Varol, son halini de sosyal medya hesabından sergilemişti. Buse Varol'un bu paylaşımına Alişan, kayıtsız kalmamıştı.

        Ünlü ismin, günler sonra ilk kez eşinin gönderisini beğenmesi takipçilerin dikkatinden kaçmamıştı. Ünlü şarkıcının bu hamlesi, "Aralarındaki buzlar eridi." yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

        15

        TEKTAŞINI YENİDEN TAKMIŞTI

        Çiftin, haklarında çıkan 'boşanma' haberlerini yaptıkları açıklamalarla yalanlamasının ardından Varol'dan ilk hamle gelmişti. Kızı Eliz ile birlikte ayna karşısında poz veren Buse Varol'un daha önce çıkardığı alyansını ve tektaşını yeniden taktığı görülmüştü.

        16

        "BİZİ BİZE BIRAKIN, HALLEDERİZ' DEMİŞTİK"

        Çift, aralarındaki buzları eritmelerinin ardından bir AVM'de görülmüştü. Eşiyle kötü günleri geride bırakan Alişan, "Bizi bize bırakın, biz hallederiz.' demiştik, hallettik! Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik." ifadeleriyle sorunları aştıklarını dile getirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ