Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Alişan: Sahneyi bırakır, giderim! - Magazin haberleri
        1

        Asker günü sayar gibi oğlu Burak'ı kucağına alacağı günü saydığını söyleyen Alişan, "Doktorun dediği 11, 12, 13 gibi, o civarlarda bir şey. Kıbrıs'a gelirken ilk defa hayatımda zorlandım. Her dakika Buse'yi arıyorum 'bir şey var mı?' diye, her an gelebilir çünkü. Bugün sadece o heyecan var içerimde" dedi.

        2

        16'sında sahnesi olduğunu söyleyen Alişan, "Bu arada doğdu doğdu, doğmadı yokum ben" diye espri yaptı. İçerisinde korku olduğunu söyleyen Alişan,"Buse'nin karnı inanılmaz öne gitti, doğum pozisyonunda. Burak kanala girip doğabilir her an" diye konuştu.

        3

        "EBEYLE TOPLANTI YAPTIK"

        Geçtiğimiz hafta evlerine ebe geldiğini söyleyen Alişan,"Ebeyle toplantı yaptık, bana ummadık bir anda, kötü bir şeyle karşılaşırsak ne yapmamız gerektiğini söyledi. Çocuk doğduktan sonra nasıl tutucağız, nasıl yıkayacağız, doğum sırasında neler yapacağız bunların hepsini gösterdi. Şu an bütün kontrole hakimim" dedi.

        4

        "BUSE EVDE DANS EDİYOR"

        Kıbrıs'taki Nuhun Gemisi Otel'de sahne alan Alişan, eşiyle ilgili olarak "Hamile değil gibi maşallah. Ne ağrısı, ne sızısı, ne hareket kabiliyeti böyle sınırlandı. Hiçbir şeyi yok. Evde bulaşık yıkıyor, çamaşır yıkıyor. Yemeğe gidiyoruz sorunsuz, yürümesi sorunsuz, evde baya dans ediyor, koşuyor" diye konuştu.

        5

        "BU ARALAR ÇOK DUYGUSALIM"

        Babalık heyecanından dolayı çok duygusal olduğunu söyleyen Alişan, "Bir çocuğum olacak ve bana baba diyecek. O ilk kucağıma alacağım, ilk göğsüme yaslayacağım, ilk ağlaması falan çok duygusalım. Ben de doğuma gireceğim, o yüzden heyecan var" diye konuştu.

        6

        "DOĞUMA GİRMEKTEN KORKMUYORUM"

        Doğuma girmekten korkmadığını söyleyen Alişan, "Geçen hafta doğumu çekecek fotoğraf firmasının yetkilileriyle görüştük. Bana bir video izlettiler. Bbir adam karısıyla doğuma girmiş. Tam çocuk doğunca adam bayıldı, benim öyle bir korkum yok" diye konuştu.

        7

        Erbakan Malkoç'un Burak için tasarladığı arabayla alakalı konuşan şarkıcı, "Biz bir araba almıştık, birde benim çok yakın dostum Erbakan baya sıfırdan bir araba dizayn etti bizim için. O yaptı her şeyi. Ben fiyatını falan sormadım ama özel dizayn oldu" dedi.

        8

        "KONSERVATUARA GİTMESİNİ ÇOK İSTERDİM"

        Burak'a anne karnında müzik dinlettiğini söyleyen Alişan, "Kulağı nasıl olacak bilmiyorum ama çok isterim bir müzik kulağı olsun, konservatuara gitsin" dedi.

        9

        "SOSYAL MEDYADA ÇOK ÇİĞ İNSANLAR VAR"

        Buse Varol'un haç işaretine benzetilen kolyesiyle alakalı konuşan Alişan, "Bu sosyal medyada o kadar çiğ insan var ki. Bir açığını yakalayıp hemen lafı oraya oturtayım dercesine... Bir dünya markasının kolyesi o 4 yapraklı kolye. O kadar saçma şeyler yazdılar ki anlatamam size. Bana da bir sürü yorumlar geldi. Bir araştır ondan sonra yaz. Her şeye bir şeyleri var. Böyle saçma bir durum var" diye konuşup eleştirilere cevap verdi.