Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Alparslan: Büyük Selçuklu sezon finali full izle! Akça Hatun babası Hasan Bey'e kavuştu: TRT 1 ile Alparslan: Büyük Selçuklu 27.son bölüm tek parça izle
        1

        Yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi sezon finali bölümü yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 27.bölümü seyircisine heyecanlı anlar yaşattı. Başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in paylaştığı filmin sezon finali bölümünde Akça Hatun babası Hasan Bey'e kavuştu. Senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu 27. sezon finali bölümü izleme linkini araştırıyor.

        2

        ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 27.SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ İZLE!

        Alparslan Büyük Selçuklu sezon finali izlemek isteyenler aşağıdaki Alparslan 27.bölüm izleme linkini arama motoruna yapıştırarak izleyebilir.

        https://www.trt1.com.tr/diziler/alparslan-buyuk-selcuklu

        3

        Fetih için ilk mancınık atışları yapılmış, Alparslan ikinci kez atış için emir verecekken atabeyinin ve Akça’nın Vaspurakan Kalesi’nde olduğunu anlamış ve tereddütte kalmıştı.

        4

        Fetih harekatı Akça ve Hasan Bey’in kalede olmasına rağmen devam edecek mi, yoksa Alparslan onları içeriden çıkartmanın bir yolunu bulabilecek mi? Alparslan bunun kararını vermekte zorlanacak, diğer beylerle ters düşecek.

        5

        Fetih mi, yoksa canı gibi sevdiği kişiler mi? Vaspurakan’da esir olan Hasan Bey, öldü sanılarak içeri getirilen Akça’nın kızı olduğunu öğrenmişti. Alpagut’un bir planı olduğunu anladığımız bu mevzu, Akça ile Hasan Bey’in baş başa kalıp bir kaçış yolu bulması için onlara vakit kazandırdı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ