Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Süper Lig'de 24. hafta geride kalırken oynanan mücadelelerde birçok tartışmalı pozisyon yaşandı. HT Spor ekranlarında yeni başlayan Gözler Hakem'de programında HT Spor yorumcuları eski hakemler Murat Fevzi Tanırlı ve Ali Palabıyık haftanın hakem panoraması, ilgi çekici istatistikler ve gündeme dair gelişmeleri masaya yatırdı.

Ali Palabıyık: Bu hafta beklenmedik atamalar oldu. Bu hafta gerçekten otomatik atama sistemi çalışmış, MHK'nın atamadığı belli olmuş. 4 haftadır hiç olmayacak şeyler oldu. Ali Şansalan, 4 yıl sonra Fenerbahçe maçına atandı. Zorbay Küçük, 1-1.5 yıllık aradan sonra Galatasaray maçına atandı. Hakemlerin çok tartışmalı karar vereceği ve bunun derbiye etki edeceği anlar olabilirdi. Ama tüm hakemlerimiz bu hafta tüm maçlarda çok başarılıydı. Kesinlikle otomatik atama sistemi işe yaramış.

Murat Fevzi Tanırlı: Bu hafta 'haftanın yıldızlarına' 5 hakem sığdırdık. Diğer kalan 4 hakemimiz de gayet iyi maç yönetti. Bu hafta sıra dışıydı.

Murat Fevzi Tanırlı: Hakemliği yöneten insan halkın gözünde itibarını yok etti. Senin kendi yöneticin yaptı. Avrupa'daki MHK gibi arkasında dursaydı, bu noktalara gelmezdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ