Galatasaray'ın efsaneleri Cizre'de gençlerle buluştu
Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu başkanlığında Cizre'ye gelen ve aralarında Galatasaraylı eski sporcularında yer aldığı heyet Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar'ı makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra Dengbej Evi'nde Cizreli gençlerle söyleşide bir araya geldi.
ABONE OLGalatasaray efsaneleri, Cizre'de gençlerle buluşarak unutulmaz bir gün yaşattı. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu'nun öncülüğünde Cizre'ye gelen heyette, sarı-kırmızılı formayı terletmiş Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı, Mert Korkmaz, Murat Aksoy ve Altan Aksoy gibi önemli isimler yer aldı.
İlk olarak Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar'ı makamında ziyaret eden Galatasaraylı heyet, ardından Dengbej Evi'nde Cizreli gençlerle bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen söyleşide efsane futbolcular, gençlerin merak ettiği soruları içtenlikle yanıtlayarak kariyerlerinden ve tecrübelerinden değerli paylaşımlarda bulundu.