Ferdi Kadıoğlu 11'de, Zeki Çelik riske edilmedi
EURO 2024'teki ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız'da teknik direktör Vincenzo Montella, Ferdi Kadıoğlu'nu 11'de sahaya sürdü. Ay-yıldızlılarda hafif sakatlığı bulunan Zeki Çelik ise riske edilmedi.
ABONE OLA Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gürcistan karşılaşmasına Polonya ile oynanan son hazırlık maçına göre 4 değişiklikle Ay-yıldızlıları sahaya sürdü. Montella, Gürcistan karşısında Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu ve Semih Kılıçsoy'un yerine Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Kenan Yıldız ile Barış Alper Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürdü.
Kaleyi Mert Günok'a emanet eden Montella, savunma dörtlüsünü; Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı ve Ferdi Kadıoğlu'ndan oluşturdu. Orta alanda Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu ve Orkun Kökçü üçlüsünden oluşturan İtalyan teknik adam; hücum hattının sağında Ara Güler, solunda ise Kenan Yıldız'ı 11'de sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adamın gol yollarındaki tercihi ise Barış Alper Yılmaz oldu.