Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika haberi! Fenerbahçe'nin yeni transferi açıklandı! Fenerbahçe transfer gelişmeleri - Fenerbahçe Haberleri

        Ankaragücü'nün genç kalecisi Altay Bayındır, Fenerbahçe'de!

        Beştepe Tesisleri'nde, transferle ilgili olarak konuşan Başkan Yiğiner, "1,5 milyon euro'ya Altay'ı Fenerbahçe'ye vereceğiz. Onlar şu an futbolcuyla anlaşmaya çalışıyorlar. Bugün yarın imzayı atarlar." ifadelerini kullandı.

        MKE Ankaragücü olarak çok sayıda kaleci yetiştirdiklerine dikkati çeken Yiğiner, "Biz yönetim olarak kaleci Altay Bayındır konusunda Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardık. Yöneticiler sanırım Altay ve menajeriyle görüşüyorlar. İnşallah hayırlısı olur." değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM

        MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

        Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'nün genç file bekçisi Altay Bayındır transferini kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. Ankaragücü Kulübü'yle anlaşan Fenerbahçeli yetkililer, genç file bekçisinin menajeriyle ilk görüşmeyi yaptı. İki tarafta birbirlerine şartlarını iletti. İkinci görüşmenin ardından imzaların atılması bekleniyor.

        Altay Bayındır'ın menajeri Mehmet Ali Çalışkan'ın yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nün istediği bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiğini belirtti. Çalışkan, "Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Altay'a bir ilgisi söz konusu ancak Ankaragücü'nün istediği rakamı Fenerbahçe ödemeyi kabul etti. Biz de Fenerbahçeli yetkililer ile ilk görüşmeyi yaptık. Şartları konuştuk. İkinci bir görüşme olacak. Transfer yüksek ihtimalle sonuçlanacak" şeklinde konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ