Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Güzel Sözler Anneler Günü mesajları ve sözleri 2022: Annenizi mutlu edecek, anlamlı, yeni, duygusal ve resimli Anneler Günü sözleri ile kutlama mesajı! Anneler Günü kutlu olsun
        1

        Anneler Günü mesajları ve sözlerini haberimizde derledik. 8 Mayıs Pazar Anneler Gününe az bir süre kala birbirinden farklı resimli ve sözlü Anneler Günü mesajlarını sizler için hazırladık. Siz de annenizi mutlu etmek istiyorsanız bu mesajlardan faydalanabilirsiniz. İşte 8 Mayıs Anneler Günü mesajları ve sözleri...

        2

        Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!

        3

        Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

        4

        Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

        5

        Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım. Anneler günün kutlu olsun canım annem!

        6

        Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

        7

        Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

        8

        Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

        9

        İlk adımlarımı seninle attım, ilk kahkahamı sen işittin. İlk kez sana böyle baktı gözlerim annem. Günün kutlu olsun, ömrün uzun olsun.