Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF SONUÇ TARİHİ | 2023 AÖF Bahar Dönemi Final Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? işte merak edilen detaylar...
        1

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2022 - 2023 Bahar Dönemi final sınavları 3-4 Haziran ve 10 - 11 Haziran Cumartesi Pazar günü online olarak gerçekleşiyor. Sınav süreci devam ederken sınava giren öğrenciler sonuç tarihini de araştırmaya başladı. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuç tarihiyle iligli merak edilen detaylar...

        2

        AÖF FİNAL SONUÇ TARİHİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF 2022 - 2023 Bahar Dönemi final sınavları 3 Haziran Cumartesi yani bugün başladı. Sınavlar yarın ve haftaya Cumartesi Pazar günlerinde de sürecek.

        3

        AÖF final sınavlarına girenler ve girecek öğrenciler merak içerisinde sonuçların ne zaman ve nerede açıklanacağını merak ediyor.

        4

        AÖF güz dönemi final sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz yıllar göz önüne alındığında sonuçların sınavın ardından sonuçların 10-15 gün içinde açıklanması bekleniyor. Buna göre AÖF final sınavı sonuçlarının Temmuz ayının ilk haftasına kadar açıklanması bekleniyor.

        AÖF SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        5

        FİNAL SINAVLARI %70 ETKİ EDECEK

        Açıköğretim Fakültesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Öğrencilerin sorumlu oldukları dersleri başarıyla vermeleri için vize ve final ortalamalarının otuz beşden yukarı olması gerekmektedir. Güz yarıyılı sınavlarında başarısız olan öğrenciler için bahar yarıyılının da sona ermesiyle yaz okulu sınavları organize edilecek. Yaz okulu sınavları 19 Ağustos 2023’de yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ