Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İtalya, Arda Güler'i konuşuyor! 100 yılda 1 gelir... - Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler, İtalya'da manşetleri süslüyor. İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport, 2005 doğumlu oyuncu için 'Özil'in 10 numarasını devraldı' ifadelerini kullandı. Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi olduğuna değinen İtalyan basını Arda'nın her spor programında yer aldığına vurgu yaptı.

        2

        İtalyan gazetesinin ''Böyle yetenek yüz yılda bir gelir'' başlığıyla verdiği haberde, ''Onu İstanbul'a getirmek için Türkiye'nin en zengin ailesinin müdahalesi gerekiyordu. Arda Güler 14 yaşında Gençlerbirliği Akademisi'nde oynarken keşfedildi'' denildi.

        3

        2018 yılında Fenerbahçe'de scout olarak göreve başlayan Serhat Pekmezci'ye değinen gazete, ''Serhat, Osmanlıspor'da oynayan bir çocuğu yakından izlemek için bir gün başkente giti. Sahanın diğer tarafında Arda'nın ilk dokunuşlarını gördü. Scout hocası zaman kaybetmeden dönemin sportif direktörü Damien Comolli'ye bir rapor gönderdi'' ifadelerini kullandı.

        4

        Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Perreira'nın da sözlerine yer veren La Gazzetta dello Sport, Perreira'nın Arda Güler için, "Gördüğüm en büyük yeteneklerden biri'' sözlerini haberine taşıdı.

        5

        Son olarak Dinamo Kiev karşısında Arda'nın 1 gol atıp 1 asist yaptığını belirten İtalyanlar, Arda Güler için Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal gibi takımların yakında devreye gireceğini öne sürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ