Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Arnold Schwarzenegger'in oğlu Christopher Schwarzenegger eridi - Magazin haberleri
        1

        'Terminatör' filmiyle hafızlara kazınan oyuncu Arnold Schwarzenegger'in en küçük oğlu Christopher, diğer kardeşlerinden daha farklı bir yaşam sürdürüyor. Az görüntülenen Christopher, ergenliğinden beri kiloları nedeniyle medyada sürekli olarak babasıyla karşılaştırılıyordu.

        2

        SAĞLIKLI BESLENİYOR

        Ancak önceki gün Beverly Hills’te objektiflere takılan 23 yaşındaki Schwarzenegger, görenleri şaşırttı. Geçtiğimiz yıllarda 105 kiloyu geçen Christopher Schwarzenegger, bir süredir sağlıklı beslenerek fazla kilolarından kurtuldu.

        Yemek yedikten sonra kısa bir yürüyüş yapan Schwarzenegger, üzerine beyaz tişörtü ve yeşil şortuyla sportif bir görünüm sergiledi.

        3

        Mayıs ayında Michigan Üniversitesi'nden mezun olan Schwarzenegger'in yavaş yavaş kilo verdiği fark edilse de son dönemde görüntüsünde büyük bir değişiklik söz konusu.

        Temmuz 2020'de bir kaynak Hollywood Life’a, Christopher Schwarzenegger'in artık daha sağlıklı olmayı hedeflediğini belirtmişti. Kaynağa göre, Christopher geçen yıldan itibaren daha çok egzersiz yapmaya ve daha iyi yemek seçimleri yapmaya başladı.

        4

        Ayrıca yakın bazı kaynaklar Christopher’ın herhangi bir şok diyet uygulamadığını yalnızca abur cuburları kestiğini ve düzenli egzersiz yapmaya başladığını belirtmişti.

        5

        YASAK İLİŞKİ EVLİLİĞİ BİTİRDİ

        Öte yandan Hollywood'un en ünlü oyuncularından biri olan Arnold Schwarzenegger, kariyerinin yanı sıra bir dönem özel hayatıyla da gündem olmuştu.

        Schwarzenegger, Maria Shriver ile mutlu bir evlilik sürdürürken yanlarında uzun süre hizmetçi olarak çalışan Mildred Baena ile yasak aşk yaşamıştı.

        İkilinin, bu ilişkiden Joseph adında bir oğlu dünyaya gelmişti.

        6

        OĞLUNU REDDETTİ

        Usta oyuncu, bir süre Baena'nın kendi çocuğu olduğunu reddetmişti.

        Bu durum Schwarzenegger ile eşi Maria Shriver'ın boşanmasına neden olmuştu. İkilinin, Patrick ve Christopher adında iki çocuğu bulunuyor.

        7

        "BOŞANMANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM"

        Arnold Schwarzenegger, o dönemlerde yaşadıklarını "Total Recall: My Unbelievably True Life Story" (Herşeyi Hatırlıyorum: Benim İnanılmaz Hayat Hikayem) adlı kitabında anlatmıştı.

        İhanetten sonra Shriver ile barışmak için çok çaba sarfettiğini söyleyen Schwarzenegger, boşanmanın önüne geçemediğini anlatmıştı.

        8

        "BÜYÜDÜKÇE BANA OLAN BENZERLİĞİ ORTAYA ÇIKTI"

        Usta oyuncu, kitapta yasak ilişkisinden dünyaya gelen Joseph ile ilgili de şunları yazmıştı: Baena'nın eşinin onun gerçek babası olduğuna kendimi ikna etmeye çalıştım ama Joseph büyüdükçe bana olan benzerliği ortaya çıkıyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ