Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Enver'den hamilelik açıklaması: Benim için yeni bir dönem - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Aslı Enver, 'Sırça' adlı tiyatro oyununun çıkışında objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Enver, "Oyunumuz harika gidiyor. Seyirci çok severek izliyor. Biletlerimiz her oyunda hemen tükeniyor. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        2

        Öte yandan Aslı Enver, 12 Kasım 2022'de ikinci kez nikah masasına oturmuştu. 38 yaşındaki oyuncu 6 aydır aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile dünyaevine girmişti. Enver, ayrıca nikahtan günler sonra hamile olduğunu öğrenmişti.

        3

        "İSİM DÜŞÜNMEK İÇİN ÇOK ERKEN"

        Bebek için evlendiği ileri sürülen ünlü oyuncu, konuyla ilgili sorulara "Çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz o zaman daha rahat konuşabilirim. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" yanıt vermekle yetindi.

        4

        Berkin Gökbudak da Enver'in oyununu izlemeye gelemediği için eşine çiçek gönderdi.

        5

        SÜRPRİZ EVLİLİK

        Çift, aile arasında kıyılan sade bir nikah töreniyle mutluluğa 'evet' demişti. Sürpriz bir şekilde evlenen ikilinin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yapmıştı.

        6

        "İLİŞKİMİZ SÜPER GİDİYOR"

        Enver, evlenmeden hemen önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İlişkimiz devam ediyor, süper gidiyor" şeklinde konuşmuştu.