Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Enver ile Murat Boz neden ayrıldı? - Magazin haberleri
        1

        Murat Boz, Kardeşim Benim filminin setinde Aslı Enver ile tanışmıştı.

        2

        O dönem Hadise ile aşk yaşadığı konuşulan ünlü şarkıcı sürpriz bir paylaşım yaparak Aslı Enver ile birlikteliğini bu fotoğrafla duyurmuştu.

        3

        Türkiye bu ikiliyi birbirine çok yakıştırdı.

        4

        Birlikteliklerini sosyal medyadan duyuran çift, Instagram hesabından yaptıkları paylaşımlarla aşklarını sürekli dile getirdi.

        5

        Yaklaşık 5 milyon takipçisi olan Murat Boz, ilk sevgililer günlerinde sevgilisi Aslı Enver'e jest yaparak tüm listesini silmiş ve sadece Enver'i takip etmeye başlamıştı.

        6

        Sevgilisini saatlerce sette bekleyen ve muhabirlerin bu konuda yönelttiği soruları, "Ben, Aslı’yı 10 saat değil, bir ömür beklerim" diyen Murat Boz adeta aşkını haykırmıştı.

        7

        Çift kısa bir süre sonra aynı evde yaşamaya başladı. Enver, sevgilisi Murat Boz'un Yeniköy'deki evine taşındı.

        8

        Her şey tam yolunda giderken, Eser Yenenler'in evinde verdiği parti bu ilişkiyi salladı.

        9

        Murat Boz, Emirgan’daki bir mekanda komedyen Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluştu. Gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez isimli sarışın bir güzel eşlik etti ve eğlenmeye başladılar.

        10

        Grup, mekandan gece yarısı ayrı ayrı çıktı. Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, güzelleri kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi.

        11

        Ekip eğlenceye, genç komedyenin Levazım’daki lüks bir sitede bulunan villasında verdikleri, Boz’un şarkılar da söylediği partiyle devam etti.

        12

        Murat Boz ise, ihanet açıklamalarına jet yanıt yanıt verdi: İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım tanımadığım birçok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur.

        13

        Aslı Enver'in çıkan haberlerden sonra Murat Boz'dan ayrıldı.

        14

        Ünlü şarkıcı daha sonra bir açıklama daha yaparak, "O gece oraya 25-30 kişiydik. Arkadaşları tanımıyorum. Yazılanlara çizilenlere inanmak gerçekten çok zor. Bir insanla aynı ortamda bulunmak, o insanla bir şey yaşadığınız anlamına geliyorsa bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bizim kitabımızda yok böyle bir şey. Sadece 4 kişiymişiz gibi davranıldı. Biz kavga gürültü ayrılmadık. Aslı benim çok değer verdiğim biri. Bir daha barışır mıyız, nasip kısmet" ifadelerini kullandı.

        15

        Ayrılık kararından sonra Murat Boz'un sosyal medyadaki bir hamlesi ortalığı karıştı.

        16

        Eski sevgilisinin Instagram hesabını mercek altına alan Boz, Eliz Sakuçoğlu'nun 1 ay önce paylaştığı videoyu beğendi. Boz, beğenisini kısa sürede geri çekse de hayranlarına yakalanmaktan kurtulamadı.

        17

        Uzun süre ayrı kalan çift, aşklarına bir kez daha şans tanıdı.

        18

        Kısa bir süre sonra Enver ile Boz birbirlerinin aileleriyle tanıştı. Herkes evlenmelerini beklerken sürpriz bir kararla yolları yine ayrıldı ve 2.5 yıllık aşk bitti.

        19

        Ayrılık nedeniyle ilgili pek çok iddia ortaya atıldı. Murat Boz'un Amerika'da eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile görüştüğü ileri sürüldü. Sakuçoğlu bunu yalanladı.

        20

        Başka bir iddia ise, Aslı Enver'in sürekli kıskançlık krizlerine girmesiydi. Kulislerde konuşulanlara göre Enver, Boz’u kıskançlıklarıyla bunalttı.

        21

        Sevgilisinin, gittiği her yerde telefonla arayıp kendisini sorgulamasından bunalması ve bu durumun işlerine de yansıması üzerine ünlü popçu, “Aslı yeter!” diyerek ayrılık kararı aldı.

        22

        Kafa dinlemek için gittiği Miami’den dönen Boz, barışmak isteyen Enver’in telefonlarını açmadı. Ortak arkadaşlarının mesajlarına da yanıt vermeyen popçu, eski hattını kapatarak sadece yakınlarının bildiği yeni bir numara kullanmaya başladı.

        23

        Öte yandan başka bir iddiaya göre; Aslı Enver, yuva kurmak için Boz’la yeniden birlikte olurken popçu, kız arkadaşını yarı yolda bıraktı. Popçu, 'Evlilik adamı değilim' diyerek Enver’le olan ilişkisini sonlandırdı.

        24

        Hatta Boz’un yakın çevresine ‘Aslı’yı oyalamak istemediğim için ayrıldık’ dediği öğrenildi.

        25

        Ayrılık kararından sonra çift bir süre, Instagram'daki fotoğraflarını kaldırmadı ve takipleşmeyi sürdürdü.

        26

        Murat Boz ayrılıkla ilgili, "Haberler doğru. Bununla ilgili ilk ve son defa konuşacağım. Aslı benim için çok ama çok değerli bir insan. Çok şey söyleniyor. Bunlar iki kişi arasında olan özel şeyler. Böyle olması gerekiyormuş, böyle oldu" dedi. Bu açıklamadan sonra ünlü oyuncu harekete geçti.

        27

        Aslı Enver, Murat Boz'la olan fotoğraflarını sildi ve takibi bıraktı. Boz'dan da karşı hamle geldi.

        28

        Ünlü şarkıcı da, Aslı Enver ile birlikte olduğu fotoğraflarını sildi ve takibi bıraktı.

        29

        Çift, ayrılık nedeniyle ilgili olarak net bir açıklama yapmadı. Aslı Enver ise konuyla ilgili suskunluğunu sürdürüyor.

        30

        Murat Boz'un yeni çıkacak şarkısındaki sözler de dikkat çekti: Yarın çok geç olmadan, bak zaman akıp gidiyor hadi boşver git, koş ardından...