Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan'ın spor günü
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Aslı Enver ile bir süredir gözlerden uzakta aşk yaşayan iş insanı Önder Öztarhan, önceki gün İstinye'de objektiflere yansıdı.

        2

        Spor çıkışı görüntülenen Öztarhan, renkli giyim tarzı ve dövmeleriyle dikkat çekti.

        "ÇOK MUTLUYUZ"

        Aslı Enver ile geçtiğimiz yıl aralık ayında birliktelik yaşamaya başlayan Önder Öztarhan, yakın çevresine çok mutlu olduklarını söylemişti.

        3

        TAKİP BAŞLADI

        Ünlü oyuncu, ilişkisinin doğrulanmasının ardından birlikteliğini sosyal medyaya taşımıştı. 37 yaşındaki Enver, Instagram'dan sevgilisiyle takipleşmeye başlamıştı.

        4

        "HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

        Öte yandan Önder Öztarhan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." ifadelerine yer vermişti.

        5

        MURAT BOZ'DAN AYRILDI

        'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor.

        6

        Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

        Aslı Enver, daha sonra da şaşırtan bir harekette bulunmuştu. Enver, Boz'un fan hesabını takip etmişti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü almıştı.

        Ünlü oyuncunun bu davranışı, "Aslı, Murat'ı stalklıyor" yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Enver, kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bırakmıştı.

        7

        PARTİDE YAKINLAŞMIŞLARDI

        Ardından Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yakınlaşmaya başlamıştı. İkili, ortak arkadaşlarının düzenlediği bir partide tanışmış ve pandemi döneminde telefon üzerinden ilişkilerini yürütüyordu.

        Aşk haberlerinden sonra sosyal medyada Kerem Tunçeri'ye ait olduğu iddia edilen bazı mesajlar ifşa edilmişti. Bu gelişmeden sonra ünlü oyuncu, Tunçeri'den ayrılmıştı.

        8

        Tüm bu yaşananlardan sonra Enver ile Tunçeri'nin aralarındaki buzları erittiği ve gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yürüttüğü öne sürülmüştü. Çıkan haberlerden sonra Aslı Enver, suskunluğunu bozmuştu. Enver, Kerem Tunçeri ile barıştığı yönündeki haberleri yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ