Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslıhan Doğan Turan: Arda'nın giyimine karışmıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; milli Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, Kansersiz Yaşam Derneği'nin düzenlediği alışveriş şenliğine katıldı.

        2

        "HER ŞEY İYİ GİDİYOR"

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aslıhan Turan, "Her şeyden önce bu bir sosyal sorumluluk projesi. Böyle bir organizasyona katkı verebiliyorsak ne mutlu bize. Bugün annemin koleksiyonun sergilendiği stantta çalışıyoruz. Benim de iki hafta sonra yeni koleksiyonum tamamlanmış olacak. Her şey iyi gidiyor. Katılım da yüksek, bu sevindirici" şeklinde konuştu.

        3

        "GİYİMİNE KARIŞMIYORUM"

        Muhabirlerin, "Eşinizin giyim tercihlerine karışıyor musunuz?" sorusu Aslıhan Turan, "Gerek var mı sizce? Arda zaten çok şık giyinen biri. Bu yüzden gerek kalmıyor" yanıtını verdi.

        4

        Futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan, Mart 2018'de aile arasında gerçekleşen bir törenle dünyaevine girmişti. Çift aynı yıl oğulları Hamza Arda'yı kucağına almıştı.

        5

        Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından doğum sonrası çekilen bu fotoğrafı paylaşan Aslıhan Doğan, altına bu notu düşmüştü:

        6

        "SEN BENİM MİLADIMSIN OĞLUM"

        Sen benim miladımsın oğlum. İsmin gibi güçlü, heybetli, azametli yaşa. Babanın sana anlatacağı bir doğum hikayen var. Onu iyi dinle. Ve başın hep o anki gibi dik dursun... Sana sahip olduğum güne ne kadar şükretsem azdır. İyi ki doğdun, iyi ki varsın kalbim...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ