Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bade İşçil eski eşi Malkoç Sualp ile tatilde: Ayrılsak da beraberiz! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Bade İşçil, 2016 yılında yollarını ayırdığı iş insanı Malkoç Sualp ve oğlu Azur ile birlikte tatil yapıyor. Eski eşler, önceki gün Bodrum'da bir araya geldi.

        2

        Yalıkavak'taki bir plajda görüntülenen ikiliye İşçil'in annesi Kadriye Gündüz de eşlik etti. Uzun süre koyu sohbete dalan Bade İşçil ile Malkoç Sualp'in kahkahaları dikkatlerden kaçmadı.

        3

        Bir ara denize girmek için yerinden kalkan 38 yaşındaki oyuncu, hava rüzgarlı olduğu için kararından vazgeçerek, şezlonguna yöneldi.

        4

        Kendisini serin sulara bırakan Malkoç Sualp ise oğlu Azur ve arkadaşları ile birlikte eğlenceli zaman geçirdi. Baba-oğulun keyifli halleri objektiflere böyle yansıdı.

        5

        AYRILSAK DA BERABERİZ!

        2013'da evlenen ve üç yıl sonra ayrılık kararı alan Bade İşçil ile Malkoç Sualp, böylelikle boşanma sonrası ilk kez tatilde görüntülenmiş oldu. Dost kalan çift, sık sık oğulları için bir araya geliyor.

        6

        "ANNE OLDUĞUM İÇİN KONTROLE GELDİM"

        Öte yandan Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneden çıkarken görüntülenmişti. Muhabirlerle sohbet eden ve Kadın Hastalıkları bölümüne başvurduğunu ifade eden İşçil, "Anne olduğum için rutin kontrole geldim" demişti.

        7

        "YANLIŞ ANLAŞILMASIN, HAMİLE DEĞİLİM"

        Azur adında bir oğlu bulunan Bade İşçil, "Anne olduğum için" sözünün "Hamile" şeklinde algılanmaması için, "Şu an anne değilim. Yanlış anlaşılmasın" açıklamasını yapma gereği duymuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ