Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Basel - Benfica maçı hangi kanalda ve saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Basel, son çıktığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Manchester United'a 3-0 yenilmişti. Karşılaşmadan üzgün dönen Basel, galibiyet yolları arıyor. Peki Basel - Benfica maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

        BASEL - BENFİCA MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

        Basel, bu akşam Benfica' yı misafir ediyor. Basel - Benfica karşılaşması Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak. Benfica - Basel maçı Saint Jakob-Park'ta oynanacak. Karşılaşmanın hakemliğini Craig Thomson yaparken, yardımcılığını ise Alan Mulvanny ve Graeme Stewart yapacak. Türkiye'de naklen yayın yapan kanal bulunmuyor.

        Geçtiğimiz hafta İsviçre SüperLig' de oynanan Zürichkarşılaşmasınıkendi evinde Basel 1-0 yenmişti.

        REKLAM
        • Basel ile Benfica, daha önce sadece Şampiyonlar Ligi'nin 2011/12 sezonunda karşılaştı. İsviçre'de oynanan grup maçını 2-0 kazanan Portekiz ekibi, evinde rakibiyle 1-1 berabere kaldı.
        • Basel, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 maçta galip gelemezken, bu süreçteki hiçbir karşılaşmada 1'den fazla gol atamadı.
        • Basel, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son dokuz iç saha maçının sadece birinde gol atamadı ancak son beş karşılaşmada galibiyet alamadı.
        • Benfica, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 10 karşılaşmanın sadece birinde kalesini gole kapatabildi.
        • Benfica, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 49 maçının sadece ikisinde iki ya da daha fazla gol atabilirken; son 13 grup karşılaşmasında da rakip fileleri havalandırmayı başardı.
        • Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında en fazla isabetsiz şut çeken iki takım Benfica ve Real Madrid oldu.
        • İlk hafta Franck Ribery'den sonra hücum bölgesinde en fazla isabetli pas yapan oyuncu Pizzi'ydi.

        EN GOLCÜLER

        Benfica: Haris Seferovic (1)

        SON MAÇ KADROLARI

        Basel: Tomas Vaclik, Michael Lang, Marek Suchy, Eder Balanta, Manuel Akanji, Taulant Xhaka, Blas Riveros, Luca Zuffi, Renato Steffen, Ricky van Wolfswinkel, Mohammed Elyounoussi

        Benfica: Bruno Varela, Andre Almeida, Luisao, Lisandro Lopez, Alejandro Grimaldo, Andrija Zivkovic, Pizzi, Filipe Augusto, Haris Seferovic, Eduardo Salvio, Jonas

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ