Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Bauhaus saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bauhaus çalışma saatleri 2020 - Merak Edilenler Haberleri

        Evle, bahçe veya atölye ile ilgili ihtiyaç malzemelerinin satıldığı mağaza zinciri Bauhaus'un çalışma saatleri merak ediliyor.

        BAUHAUSMESAİ SAATLERİ 2020

        Bauhaus mağazaları hafta içi her gün mesaiye sabah saat 10.00'da başlar ve akşam kapanış saatti olan 22.00'kadar devam eder. Baauhaus öğlen molası vermemektedir. Ayrıca hafta sonu yani cumartesi ve pazar günleri de hafta içi maesi saatleri gibi hizmet verir.

        REKLAM

        Bauhaus mağazaları, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda bayramın ilk günü kapalıdır. Ancak ikinci günü saat 12.00 ile 20.00 arası hizmet verir. Diğer günler ise standart çalışma saatleri arasında hizmet verirler.

        Bauhaus; 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatil günlerinde ise açıktır ve standart çalışma saatleri içerisinde hizmet vermeye devam eder.

        BAUHAUS TÜRKİYE ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

        Bauhaus Türkiye Genel Müdürlüğü, İçerenköy Mahallesi, E-5 Üstü, Kozyatağı Kavşağı, Eski Genoto arsası, Hal Yanı, Kadıköy, Ataşehir - İstanbul adresinde bulunmaktadır.

        Bauhaus Müşteri Hizmetleri telefonhattına 0850 211 98 53numarasını tuşlayarak erişebilirsiniz. Müşteri hizmet hattı pazartesi ile cumartesi günleri 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ