Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bayburt'ta bıçaklı dehşet! Bir çocuk annesinin boğazını kesti

        Bayburt'ta, R.Ç. (34) adlı şahıs, Zehra Erdemir'i (45) bıçaklayarak, öldürdükten sonra Süleyman Alan'ı (47) da ağır yaraladı.

        İHA'nın haberine göre olay, sabah saatlerinde Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'ndeki KETEM'de meydana geldi. İddiaya göre, R.Ç., bir süredir rahatsız ettiği temizlik görevlisi bir çocuk annesi Zehra Erdemir ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle R.Ç., Erdemir'i boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

        Bıçaklı saldırgan daha sonra Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'ne gelen R.Ç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan'ı da (47) kalbinden ve vücudunun çeşitliyerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

        Kaçmaya çalışan saldırgan, üniversite güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Zehra Erdemir kurtarılamadı. Zehra Erdemir'in eşinden boşandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        YAKALANMA ANI KAMERADA

        Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'nde Süleyman Alan’ı bıçakladıktan sonra kaçmaya çalışan R.Ç’ye özel güvenlik görevlileri binanın çıkış kapısı önünde müdahale etti. Etkisiz hale getirilen saldırgan yere yatırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganın ellerini ters kelepçe yaparak ekip otosuyla emniyete götürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ