Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Belçim Bilgin: Beren çok yakın arkadaşım ama... - Magazin haberleri
        1

        Giyilebilir teknolojinin öncülerinden olan Ezra&Tuba, 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu önceki akşam Mecidiyeköy Quasar İstanbul’da Mercedes Benz Fashion Week haftasında moda severlerle buluşturdu.

        2

        İlhamını sarmaşıktan alan ‘’Asheka’’ koleksiyonunu davetlilerin beğenisine sundu. İlhamını hayatta kalmak için diğer bitkilere dolanan bir sarmaşıktan alan ‘Asheka’ koleksiyonunda 60 look sergilendi.

        3

        Sarmaşık desenli kokteyl elbiseleri, el işlemeli kabanlar, ve metal troklu deri takımlar büyük beğeni topladı. Koleksiyonda öne çıkan renkler zümrüt yeşili, menekşe moru, tütün rengi ve vişne tonunda kırmızı olurken, siyah-eyaz ve altın da bu tonlara eşlik etti.

        4

        DEFİLEYE ÜNLÜ AKINI

        Defileyi izleyenler arasında Nebahat Çehre, Nurgül Yeşilçay, Belçim Bilgin, Deniz Akkaya, Melisa Sözen, Hatice Aslan, Sinem Yıldırım, Naz Elmas ile sevgilisi Erol Özmandıracı ve Berk Atan ve sevgilisi de vardı.

        5

        DİNLENİYORUM

        Oyuncu Nebahat Çehre gazetecilerle sohbet etti. Gazetecilerin, "Sizi uzun zamandır ekranlarda göremiyoruz. Sebebi nedir?" sorusuna "Kendimi dinlenmeye çektim. Her projeyi beğenmiyorum. Seçici davranıyorum" dedi.

        6

        Boşanacakları konuşulan Kenan Doğulu ve Beren Saat için ise "Buna benim yorum yapmam olmaz. Kendi bilecekleri bir şey" dedi.

        7

        "BEREN ÇOK YAKIN ARKADAŞIM AMA..."

        Oyuncu Belçim Bilgin’de defileye gelenler arasındaydı. Yakın arkadaşı olan Beren Saat'in boşanacak olması ile ilgili ilgili soruları yanıtlamayan oyuncu, "Arkadaşlar yakın arkadaşım ama onların özel hayatı. Ben bir şey söyleyemem" dedi. Yakın zamanda boşanan oyuncu, ‘’Yeni hayatıma alıştım. Alışma sürecini zaten sürekli hepimiz bir arada geçiriyoruz’’ dedi.

        8

        Geceye sevgilisi Erol Özmandıracı ile katılan Naz Elmas’ta gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Veri Naz mağazasını açtığını söyleyen oyuncu, ‘’Benim en sevdiğim markalardan oluşuyor. Bütün Türk tasarımcılarının olduğu bir marka ortaya çıkarttık. İçinde sanat var. Ev eşyaları var, köpek eşyaları var giyim var. Hiç birisi bana ait olan bir marka değil, benim en sevdiğim markalar olması ve 2. Şubeyi de yakın zamanda Emaar Avm de açacağız’’ dedi. Gazetecilerin ‘’Erol Bey ile evlilik olur mu?’’ sorusuna ‘’Çok teşekkür ediyorum’’ derken aynı soru sorulan Özmandıracı ise, ‘’Yakın zamanda her şey olabilir’’ diyerek evleneceklerinin sinyalini verdi.

        9