Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Beren Saat: Artık hiç kimse gitmesin! Beren Saat'te Nebahat Çehre'den destek mesajı- Instagram Magazin haberleri
        1

        Aylardır Kenan Doğulu ile boşanacakları haberleriyle gündeme gelen oyuncu Beren Saat'in fotoğraf ve video sanatçısı arkadaşı Aykut Cömert, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti.

        2

        Ünlü oyuncu, yakın arkadaşının vefatıyla sarsılmıştı.

        3

        "BEBEĞİNİ BU GECE ALDIM"

        Ünlü oyuncu, yaklaşık 10 yıllık arkadaşının vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapmıştı. Hayatını kaybeden arkadaşının bebeği ile poz veren oyuncu, gözyaşları içerisinde çekilen karesini, "Bebeğini bu gece aldım" notuyla paylaşmıştı.

        4

        Beren Saat'in gözyaşları içinde verdiği poza Nebahat Çehre, Belçim Bilgin ve Esra Dermancıoğlu gibi isimlerden destek geldi.

        5

        "ARTIK HİÇ KİMSE GİTMESİN"

        Nebahat Çehre, ünlü oyuncunun paylaşımına, "O güzel gözlerin hiç nemlenmesin" yorumunu yaptı. Beren Saat ise üzüntüsünü, "Artık hiç kimse gitmesin" sözleriyle dile getirdi.

        6

        "SENİ ÖZLEMEK HİÇ BİTMEYECEK"

        Beren Saat, Aykut Cömert'in vefatının ardından sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı:

        7

        Çok arkadaş ediniyor insan hayat boyu ama zekadaş bulmak zor. Uğultunun ortasında tek bir cümleyle hayatına ışık tutanı bulmak çok zor. En karanlıklarına kaçtığında yargılamadan seninle orada sessizce duranı, hatta sana kahkaha attıran bulabilmek neredeyse imkansız. Bu coğrafyada kadını, kimliği meselesi yapan artist olmak... Seni özlemek hiç bitmeyecek canım arkadaşım. Yıldızlarla benim için de dans et.

        8

        BOŞANMA İDDİALARI

        Öte yandan, bir süredir ayrılık haberleri ile gündeme gelen çiftten Kenan Doğulu 'ayrılık yok' dese de Beren Saat'in sosyal medya paylaşımları ve eşi Kenan Doğulu'nun konserlerinde yer almaması dedikoduları alevlendirmeye devam ediyor.

        9

        Beren Saat-Kenan Doğulu çiftiyle ilgili gündeme gelen son iddia, ünlü şarkıcının Aslı İşler ile yakınlaştığıydı.