Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Beren Saat: Ben 'Bihter Ziyagil' değilim!
        1

        'Orda Rahar Mısın?' programına konuk olan oyuncu Beren Saat, 'Aşk-ı Memnu' dizisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        "KARAKTERDEN KURTULMAK İÇİN ÇOK ÇABA HARCADIM"

        Başrolünde yer aldığı dizideki karakterden kurtulmak için çok çaba harcadığını ifade eden Saat, "Ben 'Bihter Ziyagil' değilim!" dedi.

        3

        Eşi Kenan Doğulu ile 2021'de iyi bir yıl geçirdiklerini belirten 37 yaşındaki oyuncu, 6 şarkılık bir albüm projesi olduğunu ve şarkıları İngilizce söyleyeceğini de sözlerine ekledi.

        4

        Ayrıca rol aldığı 'Atiye' dizisinden de bahseden Beren Saat, internet platformlarındaki özgürlüğe alıştığını söyledi.

        5

        Saat, artık TV kanallarındaki sınırları olan dizilerde oynamaktansa bu tür projelerde yer almayı tercih edeceğini sözlerine ekledi.

        6

        Öte yandan 2008-2010 yılları arasında yayınlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisinin üzerinden seneler geçmesine rağmen hafızalardaki yerini korumaya devam ediyor. Günümüzde sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri olan projede Beren Saat'in yanı sıra; Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Batuhan Karacakaya, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu, Baran Akbulut, Pelin Ermiş, İlker Kızmaz ve Rana Cabbar gibi ünlü isimler yer almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ