Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bergüzar Korel: İnanılmaz bir duygu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Halit Ergenç ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel, önceki gün Baltalimanı'nda görüntülendi.

        İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Korel aracın arka koltuğunda otururken, Ergenç sıkışan trafikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "ORMAN KAÇKINI GİBİYİZ"

        Karantina günlerinin evde çocukları ile geçtiğini söyleyen Ergenç "Orman kaçkını gibiyiz. Biraz uzaklara gidip, dinlenmek için evden çıktık. Her şey çok güzel gidiyor" dedi.

        3

        "İNANILMAZ BİR DUYGU"

        Gazetecilere teşekkür eden Korel ise, "Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. İnanılmaz bir duygu" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

        4

        2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, 2010'da oğlu Ali'yi dünyaya getirmişti.

        5

        Korel, geçtiğimiz aylarda oğlu Han'ın doğması ile ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

        6

        İki oğlu bulunan Bergüzar Korel, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        7

        "HERKES BENDEN KIZ BEBEK BEKLİYOR"

        Herkes bunu soruyor. Doğurabileceğim bir tipim mi var? 'Haydi ama bir kız gelsin' diyorlar. Herkes benden kız bekliyor. Sağlıklı olursa, kısmetimde varsa kabulümdür. Çok büyük konuşmaları uzun zaman önce bıraktım.

        8

        Oğlu Han'ın hem kendisine hem de eşi Halit Ergenç'e benzediğini dile getiren Korel, "Doğduğunda kel olması nedeniyle Halit'e benzetildi. Bebeklik fotoğrafımla yan yana koyduğumuzda da aynı ben" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ