Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş geri sayıma geçti! İşte BJK 29 Temmuz transfer gelişmeleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Boyd ve Douglas transferlerini kampa yetiştiren Kartal, sol bek transferinde de mesafe kat etti. Yönetici Ahmet Kavalcı’nın “Kampa bir transfer daha gelebilir” dediği isim ortaya çıktı!

        2

        Sağ beke Douglas’ı transfer eden Beşiktaş, aradığı sol beki ise Almanya’da buldu. Bundesliga ekibi Paderborn'un 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu Jamilu Collins'i transfer etmek istiyor.

        3

        Güneş'te yer alan habere göre kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.83’lük sol kanat oyuncusunun teknik direktör Abdullah Avcı tarafından geçen sezon Medipol Başakşehir’e de istendiği ancak son anda vazgeçildiği öğrenildi.

        4

        Alman basını da Collins’i Beşiktaş’a yazdı. Collins'in gelişimini takip eden Avcı ve ekibi, Paderborn’un Bundesliga’ya geri dönmesinde büyük katkısı olan futbolcuyu bu kez kaçırmak istemediği belirtildi.

        5

        Çıkan haberler üzerine bir açıklama yapan Alman kulübünün sportif direktörü Przondziono “Şu an da somut bir şey yok. Onunla yola devam etmeyi planlıyoruz” dedi. Güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro olan Nijeryalı, ülkesinin milli takımında 11 kez oynadı. Collins, geçen sezon ligde ise 38 maça çıktı.

        6

        MARTINS INDI'DE GERİ SAYIM!

        Beşiktaş, Stoke City’nin 27 yaşındaki Hollandalı stoperi Bruno Martins Indi'yle her konuda anlaştı. İki takım arasında ödeme planı konuşuluyor.

        7

        Vitor Hugo’nun son anda Palmeiras’a gitmesinden sonra Beşiktaş, “Solak stoper”de gözünü İngiltere’ye çevirmişti. Stoke City’nin Hollandalı futbolcusu Indi için nabız yoklayan Kartal’a, “7 milyon Euro” yanıtı verilince, pazarlıklar da uzadı.

        8

        Beşiktaş’ın bu parayı 4.5 milyon euro seviyesine indirmeyi başardığı kaydedildi. Şu anda iki kulüp arasında ödeme planıyla ilgili ayrıntılar konuşuluyor.

        9

        Bonservisin kaç taksitte ödeneceği ve peşinatın ne kadar olacağı belirlenecek. Bu sorunların giderilmesinin ardından Beşiktaş’ın yıldız futbolcuyu resmen açıklaması bekleniyor.

        10

        MIRIN'E FRANSA YOLU GÖRÜNDÜ

        Öte yandan Isimat-Mirin’in Fransız Amiens kulübüne satılmasının gündemde olduğu öğrenildi.

        11

        MERT'TE RAKİP ÇIKTI!

        Werder Bremen’in, Beşiktaş’ın transfer gündeminde olan Mert Müldür’ü izlemeye aldığı ifade edildi.

        12

        Werder Bremen’in menajeri Frank Baumann, cuma günü oynanan Rapid Wien-Salzburg maçında Türk Mert Müldür ve Thomas Murg’u izledi.

        13

        20 yaşındaki Mert, Rapid Wien’de sağ bek olarak görev yapıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ