Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta transfer gündemi hareketlendi! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılacak Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor! Sergen Yalçın'la anlaşan Beşiktaş güçlü bir kadro kurmak isterken başarılı çalıştırıcı listesini de yönetime teslim etti.

        2

        Siyah beyazlılar öncelik santrforda olmak üzere stoper, 10 numara ve orta sahaya en az 6 transfer yapmayı düşünüyor. Rosier ve Ghezzal'ın takımda kalıp kalmayacağının netleşmesinden sonra sağ bek ve kanat için de takviye yapılıp yapılmayacağı belli olacak.

        3

        Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Yalçın'ın, ilk kamp dönemine en az 2, ikinci kamp dönemine de 2 veya 3 oyuncunun transferinin mutlaka bitirilmesini istediği öğrenildi.

        4

        DIEGO COSTA İÇİN BEKLEMEYE GEÇİLDİ

        Daha önceden Salih Uçan ile anlaşan Beşiktaş, Kenan Karaman'la da prensip anlaşması yapmıştı. Aboubakar'ın ayrılmasından sonra 2 santrfor birden alacak olan siyah-beyazlılarda, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istediği Diego Costa öncelikli hedef konumunda.

        5

        Diego Costa için oyuncunun kendisi ve menajeriyle görüşerek son teklifi ileten Beşiktaş'ın kurmayları, Brezilyalı oyuncunun 'kararımı bir hafta içinde açıklayacağım' açıklamasından sonra beklemeye geçti.

        6

        SERGEN YALÇIN, ALEX TEIXEIRA'YI İSTEDİ

        Sergen Yalçın'ın istediği oyuncuların başında Alex Teixeira geliyor. Habertürk'ten Ayhan Şensoy'un haberine göre Brezilyalı oyuncuya geçen hafta resmi teklif yapıldı.

        7

        Teixeira'nın menajeri siyah beyazlı yönetimden 3.5 milyon Euro imza parası ve yıllık 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme talep etti. Beşiktaş yönetimi 31 yaşındaki oyuncuyla anlaşma zemini arıyor.

        8

        JOSEF'TEN TEIXEIRA PAYLAŞIMI!

        Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza da Alex Teixeira'yla birlikte fotoğraf paylaştı.

        9

        Tecrübeli orta saha, Beşiktaş'ın gündeminde olduğu öne sürülen diğer bir Brezilyalı Fernando'yla paylaşım yaparken Teixeira'nın fotoğrafta 'kartal pençesi' yapması da dikkatlerden kaçmadı.

        10

        Ocak ayından bu yana maça çıkmayan Brezilyalı yıldız, Vasco da Gama, Shakhtar Donetsk ve Jiangsu Suning formaları giydi. 2016’da transfer olduğu Çin Ligi’nde Jiangsu ile 5 sezonda 148 maça çıkan Alex Teixeira, 73 gol attı.

        11

        LJAJIC GÖZDEN ÇIKARILDI

        Diğer yandan bir gelişme de Adem Ljajic konusunda yaşandı. Siyah-beyazlılarda Ljajic'e kadroda düşünülmediği menajeri vasıtasıyla iletildi.

        12

        1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sırp oyuncuya bonservisinin verilmesi gündemde. Beşiktaş yönetimi böylece Ljajic'in yüksek maliyetinden de kurtulmayı hedefliyor.

        13

        PORTEKİZ BASINI ROSIER'İ YAZDI

        Portekiz'de yayın yapan A Bola'nın haberine göre Siyah-beyazılar, geçtiğimiz sezon Sporting'den kiraladığı 24 yaşındaki sağ bek Valentin Rosier'i bonservisiyle kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

        14

        Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 37 maça çıkan ve 3 gol kaydeden Fransız futbolcunun transferinin pazar gününe kadar sonuçlanacağı iddia edildi.

        15

        Haberde Beşiktaş'ın teklifinin 4 milyon Euro olduğu vurgulanırken, Rosier'in bonservisinin bulunduğu Sporting'in 6,5 milyon Euro'da direttiği ve pazarlıkların devam ettiği yazıldı.

        16

        KENAN KARAMAN'LA ANLAŞMA SAĞLANDI

        Siyah-beyazlılar, Kenan Karaman’la prensip anlaşmasına vardı. Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sona eren bu oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, Kenan Karaman’a yıllık 900 bin Euro garanti para ve bonus ödemesi yapacak.

        17

        Kenan Karaman’la 3 yıllık anlaşmaya varan ve son pürüzleri gideren siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde bu futbolcunun transferini açıklaması bekleniyor. Sağ açık, sol açık ve forvet bölgelerinde forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Fortuna Düsseldorf formasıyla çıktığı 28 karşılaşmada 7 gol atıp 2 de asist yaptı.

        18

        SALİH UÇAN TRANSFERİNİ DUYURDU

        Beşiktaş'ın gündemindeki Salih Uçan'dan flaş bir açıklama geldi. Tivibu Spor'a konuşan 27 yaşındaki futbolcu, geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada "Transfer sürecimde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgisi oldu. Bu onur verici. Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardım. Menajerim yönetiyor, yüzde 100 bitti diyemiyorum. Son işlemler kaldı. Sergen Hoca ile çalışmak isterim" ifadelerini kullandı.

        19

        Sergen Yalçın'la ilgili konuşmaya devam eden Salih Uçan, "Alanya'da herkes iyi bahsetti. İnşallah fikirlerimiz uyuşur ve güzel birliktelik olur. Beni en çok Beşiktaş istedi. 'Salih'e ihtiyacımız var' dediler. Transfer sürecini iyi yönettiler. Sergen Hoca ve Şampiyonlar Ligi de büyük etken." dedi.

        20

        Stoperde Brezilya'dan Leo Pereira ve Sırbistanlı Uros Spaiç için teklifini ileterek gelecek cevabı beklemeye başlayan Beşiktaş kurmayları, harcama limitini açmak için oyuncu satışı da yapmayı istiyor.

        21

        Adem Ljajic ve Vida gibi futbolculara gelecek teklifleri değerlendirmek isteyen yönetim, kaleci Ersin'i de çok yüksek bir teklif gelmediği sürece satmayı düşünmüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ