Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Beşiktaş'ta gündem stoper takviyesi! İşte BJK 26 Temmuz - Beşiktaş Haberleri
        1

        Geçen sezonu Sivasspor'da geçiren ve bonservisi elinde olan Douglas'ı renklerine bağlayarak sağ bekteki eksikliği gideren Beşiktaş'ta tüm gözler stoper transferine çevrildi.

        2

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı yöneticiler, defansın göbeğine takviye için rotayı İngiltere'ye kırdı.

        3

        Kartal'ın kurmaylarının ilk hedefi daha öncede gündeme gelen Hollandalı stoper Bruno Martins Indi...

        4

        Siyah-beyazlılar, İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City forması giyen 27 futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

        5

        Oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan Kartal'ın önündeki tek engel ise Ada ekibinin oyuncuyu direkt satmak istemesi.

        6

        Beşiktaş cephesi, Indi'nin kendilerine sıcak bakmasını koz olarak kullanıp Stoke City'nin bu inadını kırmayı ve resmi imzayı kısa süre içinde attırmayı hedefliyor.

        13

        Adriano'nun ayrılığı sonrası burada Caner Erkin tek başına kalırken tecrübeli çalıştırıcının takviye yapılmasının zorunlu olduğunu ilettiği öğrenildi.

        14

        Beşiktaşlı yöneticiler, sol bek için bir süredir gündemde olan Danimarkalı Rıza Durmisi için temaslarını hızlandırdı.

        15

        Lazio'dan ayrılmak isteyen 24 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen siyah-beyazlılar, İtalyan ekibi ile önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

        16

        Geçtiğimiz sezonun başında 7.5 milyon Euro'ya Real Betis'ten transfer edilen Arnavut asıllı futbolcu, 19 maçta ter döktü.

        17

        ZUNGU KAFA KARIŞTIRDI

        Atiba'ya alternatif olacak, dinamik bir ön libero için ismi birçok futbolcu ile anılan Beşiktaş'ta sürpriz bir isim heyecan yarattı.

        18

        Tyler Boyd'un Guimaraes'ten eski takım arkadaşı olan ve şu anda Fransız ekibi Amiens'te forma giyen Bongani Zungu, Instagram'da Beşiktaş'ı takibe aldı.

        19

        Bu durum siyah-beyazlı taraftarların büyük ilgisini çekerken 26 yaşındaki futbolcunun takımıyla 2021 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

        20

        Öte yandan Amiens'in geçtiğimiz günlerde Isimat Mirin için 1.5 milyon Euro'luk teklif yaptığı ortaya çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ