Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Gedson Fernandes transferini açıklayan ve Romain Saiss'a imza attıran Beşiktaş'ta rota santrfora döndü.

        2

        Bir süredir Valerien Ismael'in de istekleri doğrultusunda pivot santrfor arayışlarını sürdüren, Wout Weghorst ve Alexander Sörloth ile temaslarda bulunan Beşiktaş geri sayıma da geçti.

        3

        Küme düşen Burnley'den ayrılmak isteyen 29 yaşındaki Hollandalı Weghorst'la masaya oturan Beşiktaş, oyuncuyu isteyen diğer ciddi taliplerin bu transfer yerine alternatiflere imza attırmasıyla sona yaklaştı.

        4

        Son olarak Dortmund'un da masadan kalkmasıyla birlikte Beşiktaş'a yeşil ışık yakan Hollandalı golcünün hafta içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

        5

        Weghorst'un hamile olan eşiyle birlikte İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından siyah-beyazlıların yeni sezon kampına katılması planlanıyor.

        6

        CENK TOSUN ADIM ADIM

        Beşiktaş, Weghorst'un dışında Cenk Tosun'u da renklerine bağlamak üzere... Everton'dan ayrılmak isteyen milli futbolcu ile uzun süredir müzakerelerde bulunan siyah-beyazlı idareciler bu transferde de büyük ölçüde anlaşma sağladı.

        7

        Yerli rotasyonu için de önemli bir değer olduğunu düşünen siyah-beyazlılar, maç başı ücret konusunda Cenk Tosun tarafıyla uzlaşırken yıllık garanti ücret konusunda da ufak pürüzler kaldı.

        8

        İstanbul'da bulunan ve çalışmalarını bireysel olarak sıkı şekilde sürdüren Cenk Tosun'un kısa süre içinde sağlık kontrolünden geçmesi ve yeniden Kara Kartal olacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

        9

        STOPERDE İKİ ADAY

        Abdülkerim Bardakcı transferi için girişimlerde bulunan ancak sonuç alamayan Beşiktaş yerli takviyesi için rotasını iki isme çevirdi.

        10

        Bu bölge için Kaan Ayhan ve Tayyip Talha Sanuç isimlerini Valerien Ismael'e ileten yöneticilerin, Fransız çalıştırıcıdan onay aldığı öğrenildi.

        11

        Beşiktaş'ın Kaan Ayhan için Sassuolo temasa geçeceği ve 27 yaşındaki milli futbolcuyu uygun şartlarda transfer etmek için anlaşma zemini arayacağı belirtildi.

        12

        Sassuolo'nun bonservis bedelinde 5 milyon Euro civarında diretmesi durumunda ise alternatif olan Tayyip Talha Sanuç'a bakılacağı öne sürüldü.

        13

        BEKE TAYFUR BİNGÖL!

        Kazımcan Karataş transferini olumlu noktalayamayan Beşiktaş savunmaya yapmayı planladığı yerli takviyesinde rotayı Tayfur Bingöl'e çevirdi.

        14

        Beşiktaş, Göztepe'deki çıkışını Alanyaspor'da da sürdüren ve her iki kanat bekte de forma giyebilen Tayfur Bingöl için kısa süre içinde resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

        15

        Alanyaspor'la olan sözleşmesini Şubat 2022'de uzatan 29 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a gelmek için kulübünden kolaylık isteyeceği de öne sürülüyor.

        16

        Beşiktaş'ın bu transferi uygun bir bonservisle bitirmeye çalıştığı kaydediliyor. Geçen sezon 30 maçta forma giyen Tayfur 3 gol atarken 10 golün de hazırlayıcısı oldu.

        17

        "STRAND LARSEN İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI"

        Wout Weghorst ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, hücum hattına bir takviye daha yapmak adına girişimlerde bulunuyor. Beşiktaş'ın listesinde yer alan isimlerden birinin de Groningen'den Strand Larsen olduğu belirtiliyor.

        18

        Voetbal International'in haberine göre Larsen için Bologna resmî teklifini sunarken Beşiktaş ve Strasbourg da Norveçli golcü için Groningen ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

        19

        Haberde Groningen'in geçtiğimiz sezon çıktığı 35 maçta 17 gol, 2 asistlik performans sergileyen Larsen'i kolay kolay bırakmak istemediği kaydedildi.

        20

        Hollanda ekibinin Haziran 2024'e kadar sözleşmesi olan ve 1 sezon da uzatma opsiyonu bulunan Larsen'in yeni sezonda da kadroda kalmasını istediğinin altı çizildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ