Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş'tan bomba transfer haberi: Teklif 8 milyondan 10 milyona çıktı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş geçtiğimiz sezon yıldızı parlayan Dorukhan Toköz’le yol ayrımında. İtalyan basını uzun süredir Avrupa kulüplerinin peşinde olduğu Dorukhan için Beşiktaş’la Udinese arasında yapılan görüşmelerin uzlaşmayla sonuçlanmak üzere olduğunu bildirdi.

        65 MİLYON TL!

        2

        İddiaya göre; İtalyan ekibi daha önce Beşiktaş’a Dorukhan için yaptığı 8.5 milyon Euro'luk teklifi, 10 milyon Euro'ya yükseltti.

        3

        Beşiktaş yönetimi de bu rakama sıcak bakıyor ve her an imzalar atılabilir.

        4

        MİLLİ TAKIM’A YÜKSELDİ

        Beşiktaş’ın genç yıldızına İspanya ve İngiltere kulüplerinin de ilgisi olduğu belirtilen haberde, West Ham United’la Beşiktaş arasında görüşmeler yapıldığı vurgulandı.

        5

        Udinese ile Beşiktaş arasında bir anlaşmanın çok yakın olduğu da belirtildi. 23 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 25 maçta 3 gol atıp, 3 de asist yaptı. Dorukhan bu performansıyla Milli Takım’da da kendine yer buldu.

        6

        BEŞİKTAŞ BOYD'A KAVUŞTU

        Beşiktaş bu sezon ilk transferini dün gerçekleştirdi. Burak Yılmaz’ın sakatlığı sonrası hemen teknik direktör Abdullah Avcı’nın hemen alınmasını istediği ABD’li sol kanat Tyler Boyd İstanbul’a getirildi.

        7

        Siyah-Beyazlılar 24 yaşındaki ABD’li oyuncuyu dün sağlık kontrolünden geçirdi. Geçen sezon kiralık olarak Ankaragücü’nde forma giyen Boyd ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

        8

        Santrfor olarak da oynayabilen Tyler Boyd için Portekiz kulübü Vitoria Guimaraes’e 2.4 milyon euro bonservis ücreti verilecek. Boyd ise yıllık 1 milyon Boyd, Acıbadem’de tepeden tırnağa muayene edildi. euro garanti ücret alacak.

        9

        QUARESMA İDDİASI!

        Beşiktaş'ın 35 yaşındaki yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma'nın siyah - beyazlılardan bedelsiz olarak ayrılacağı iddia edildi.

        10

        Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı belirsiz olan Portekizli futbolcu için eski FIFA menajeri John Harriott, açıklamalarda bulundu. Harriott, oyuncunun Premier Lig ekibi Wolverhampton Wanderers'e imza atacağını yazdı.

        11

        John Harriott'ın kendisine ait twitter hesabından yazmış olduğu haberde, "Wolverhampton, Quaresma'yı Beşiktaş'tan bedelsiz olarak transfer etmeye çok yakın. Oyuncu bir yıllık sözleşmeye imza atacak. Wolves için çok büyük bir iş" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ