Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Burak Yılmaz'dan vazgeçmiyorlar... (BJK 6 Temmuz gündemi) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Burak Yılmaz’ı transfer etmek için Beşiktaş’ın kapısını aşındıran Lecce’nin, “Hayır” cevabına rağmen bu sevdadan vazgeçmediği ortaya çıktı.

        2

        İtalyan basını, tecrübeli golcü için Lecceli yöneticilerin hala Siyah-Beyazlı ekiple temasta olduğunu ve Burak Yılmaz transferinin her an bitebileceğini duyurdu.

        3

        İtalyan basınına bilgi veren Lecceli yöneticiler de, “Müzakereler küçük adımlarla da olsa devam ediyor. Golcü oyuncunun ve kulübünün olumlu cevap vermesi için temaslarımızı sürdürüyoruz. Bir anlaşma hala mümkün. Türk kulübüyle bunun hangi şartlarda olacağı konusunda görüşmelerimiz var” şeklinde bilgi verdiler.

        4

        BEŞİKTAŞ ONAYLARSA

        Daha önce Lecce’nin Burak görüşmelerinde olumsuz yanıt aldığını da belirten İtalyan basını, Beşiktaş’ın ikna olması ve Burak’ın satışına onay vermesi halinde oyuncunun da buna fazla direnmeyeceğini öne sürdü.

        5

        FARK 8 MİLYON EURO

        Udinese, Beşiktaş’ın genç oyuncusu Dorukhan Toköz için Siyah-Beyazlı kulübe 7 milyon euro önerdi.

        6

        İtalyan basını, Beşiktaş’ın bu teklifi yetersiz bulduğunu ve 15 milyon euroda direttiğini iddia etti. Buna rağmen taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve bir uzlaşmaya varılabileceği belirtildi.

        7

        MEDEL İSTEKLİ

        İngiliz basını, Peri yenilgisinden sonra Medel’in West Ham görüşmeleri için gün saymaya başladığını bildirdi.

        8

        “Medel hala West Ham’a gitmeye istekli” şeklinde başlık atan readwestham.com, geçen sezon yapılan pazarlıkların sonuçsuz kaldığını da hatırlattı. Medel’in Beşiktaş’la 1 yıl daha sözleşmesi var.

        9

        Q7 ABD YOLCUSU

        Portekiz basını, Beşiktaşlı Ricardo Quaresma’nın MLS takımlarından Los Angeles Galaxy’yle anlaştığını ve transferin resmileşmesinin beklendiğini bildirdi.

        10

        Zlatan İbrahimoviç’le, İnter’den takım arkadaşı olan Quaresma’nın yeniden bu oyuncuyla buluşup, Galaxy için çalışacağı belirtildi.

        11

        BOYD'DA MUTLU SON

        Beşiktaş kadrosuna katmak için uzun süredir uğraştığı Tyler Boyd transferinde mutlu sona ulaştı. Yapılan görüşmeler sonucunda 24 yaşındaki ABD’li yıldızın bonservisine sahip olan Portekiz’in Guimares kulübü ikna edildi.

        12

        Siyah-beyazlılar Boyd için Guimares’e 2,4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. İlk ödeme 10 Temmuz tarihinde 1 milyon Euro olacak, geri kalan 1,4 milyon Euro üç eşit takside bölünecek. Ağırlıklı olarak sol kanatta görev yapan ve forvetin her bölgesinde oynayabilen Boyd’un Beşiktaş’tan kazanacağı yıllık ücret ise 1,2 milyon Euro.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ