Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri (27 Kasım 2017) - Beşiktaş Haberleri
        1

        CENK TOSUN İÇİN TEKLİF GELDİ

        DHA'nın haberine göre; Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'u uzun süredir takip eden İngiltere'nin köklü kulüpleri tekliflerini de detaylandırmaya başladı.

        2

        Crystal Palace daha önce 12 milyon Euro önerirken, Newcastle Kulübü'nün teklifi de ortaya çıktı.

        3

        Newcastle'ın Cenk için Beşiktaş'a 10 milyon Euro ve 23 yaşındaki Sırp santrfor Aleksandar Mitroviç'i teklif etti.

        4

        Teknik direktör Şenol Güneş ise bu futbolcunun Cenk'ten doğacak boşluğu dolduramayacağını belirterek bu teklifi veto etti.

        5

        Güneş'in yönetime, "Cenk'i ancak büyük paralar verilirse, kulübün menfaati için gözden çıkarabilirim. Aksi takdirde olmaz. Ayrıca gitmesi halinde en az onun ayarında bir golcü isterim. Ancak bu gerçekleşirse transferine onay verebilirim" dediği bildirildi.

        6

        Beşiktaş Yönetimi de Cenk'i 20 milyon Euro'dan aşağı bir rakama vermek istemezken; başta alt yapı sorumlusu Gökhan Keskin olmak üzere çeşitli ülkelere temsilcilerin gönderildiği ve santrfor arayışlarına girişildiği ileri sürüldü.

        7

        FELLAINI'DE SON DURUM

        Fotomaç'ın haberine göre; siyah-beyazlılar kadrolarını takviye etmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'ta liste başında gelen isim Marouane Fellaini...

        8

        Atiba'nın 35'ine merdiven dayaması nedeniyle bu bölgeye mutlak takviye düşünen Kartal, Manchester United ile pazarlıklarını sürdürüyor.

        9

        Kırmızı Şeytanların hocası Jose Mourinho sezon başında Cimbom'un da istediği 30 yaşındaki futbolcu için "Galatasaray'ın beni transfer etmesi, Fellaini'yi almasından daha kolay" demişti.

        10

        Ancak Portekizli teknik direktör de son 2 röportajında tecrübeli ön libero ile yolların kısa süre içinde ayrılabileceğini kaydetti.

        11

        Marouane Fellaini'ye PSG ve İnter'in de talip olduğu belirtilse de şu ana kadar en ciddi yaklaşmanın Beşiktaş'tan geldiği kaydedildi.

        12

        Avrupa'daki futbol kulislerinde de Belçikalı futbolcunun siyah-beyazlılara daha yakın olduğu ifade ediliyor.

        13

        Beşiktaş, Manchester United'ı makul bir fiyata ikna edebilirse Fellaini'yi devre arasında renklerine bağlayacak. Aksi halde gelecek sezon için ön protokol yapacak.

        14

        Fellaini'nin adı İnter ve Milan ile birlikte anılınca tecrübeli futbolcunun geleceğiyle ilgili bir anket düzenlendi. İtalyan sitelerinde yer alan ankette Belçikalı futbolcunun bir sonraki durağının neresi olacağı soruldu.

        15

        Katılanların yüzde 54'ü Beşiktaş şıkkını işaretlerken, yüzde 30'u İtalya'ya gelebileceğini belirtti. Yüzde 13'lük bölüm Premier Lig'de kalmalı derken, yüzde 3 ise PSG'ye gidebileceğini işaretledi.

        16

        OĞUZHAN'A İKİ TALİP

        Sabah'ın haberine göre ise Beşiktaş'ta son dönemdeki performans düşüklüğü nedeniyle formasını Tolgay'a kaptıran Oğuzhan'a iki dev kulüp talip.

        17

        Adı Milan ile anılan Ozzie'ye İtalyan takımından henüz bir resmi teklif gelmedi. Diğer kulüp ise Fransız devi Marsilya...

        18

        Sezon başı 29 milyon euro'ya aldığı Payet'ten istediğini alamayan Rudi García'nın ekibi Marsilya, ocak ayında Oğuzhan'ı alıp takımı onun üzerine kurmak istiyor.

        19

        Marsilya sezon başında transfere 62 milyon euro harcamıştı. Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Oğuzhan Özyakup ile 4 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmış olsa da taraflar arasındaki imzalar halen atılmış değil.

        20

        Beşiktaş'ın Oğuzhan'ın transferinde %30 pay sahibi olan Arsenal ile oyuncunun tüm haklarına sahip olmak için anlaşma zemini araması buna neden olarak gösterilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ