Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş: 0 - Udinese: 2 | MAÇ SONUCU - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, hazırlık maçında İtalya'nın Udinese takımına 2-0 yenildi.

        Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Saalfelden bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlılar, hazırlık maçında eski Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un çalıştırdığı İtalya'nın Udinese takımıyla karşılaştı.

        Beşiktaş, Salzburg'daki Grödig Stadı'nda yapılan müsabakaya Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Nicolas Isimat-Mirin, Caner Erkin, Gary Medel, Muhayer Oktay, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz 11'i ile çıktı. İlk yarıda Erdem Seçgin de oyuna dahil oldu.

        Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

        Mücadelenin ikinci yarısında Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz, Umut Nayir, Oğuzhan Akgün, Güven Yalçın, Kartal Kayra Yılmaz, Jeremain Lens, Alpay Çelebi, Necip Uysal, Kerem Kalafat, Utku Yuvakuran süre aldı.

        Müsabakanın 47. dakikasında Kevin Lasagna'nın attığı golle 1-0 öne geçen Udinese, 53. dakikada Ignacio Pussetto'nun kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı. Udinese, karşılaşmayı 2-0 kazandı.

        BURAK YILMAZ SAHALARA DÖNDÜ

        Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, sakatlığının ardından ilk kez hazırlık maçında oynadı.

        Yeni sezon hazırlıklarının başlamasına kısa süre kala ameliyat edilen Burak, sakatlığını atlatmasının ardından siyah-beyazlı ekiple ilk kez hazırlık maçında forma giydi.

        ŞENOL GÜNEŞ TRİBÜNDE

        A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş maçı tribünden izledi

        Süper Lig takımlarının yeni sezon öncesi Avrupa'da oynadığı hazırlık maçlarını yerinde izleyen Güneş, Beşiktaş-Udinese müsabakasını da yerinde takip etti.

        Şenol Güneş'e Beşiktaş Kulübü yöneticileri Serdal Adalı, Ahmet Ürkmezgil, Ahmet Kavalcı ve Melih Aydoğdu ile Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu eşlik etti.

        AVUSTURYA'DAKİ İLK MAÇTA EIBAR, KARTAL'I DEVİRMİŞTİ

        REKLAM

        Beşiktaş, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Eibar'a 2-0 yenilmişti. Siyah-beyazlı ekip karşılaşmaya Karius, Gökhan Gönül, Vida, Roco, Caner Erkin, Dorukhan Toköz, Güven Yalçın, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Llajic ve Boyd ilk 11'iyle başlamıştı.

        Eibar'ın golleri 36. dakikada Enrique Garcia ve 80. dakikada Mesa Alexander'dan gelmişti. 36. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Pedro Leon Sanchez'in yerden ortasına, Vida ayak koymak istemiş, bu oyuncunun ters vuruşunda kaleci Karius topu son anda çelmişti. Altıpas önünde boşta kalan topu Enrique Garcia ağlara göndermişti. 80. dakikada ise kaleci Utku Yuvakuran'ın uzaklaştırmak istediği topa Mesa Alexander yatarak müdahale etti, bu oyuncuya çarpan top ağlara gitmişti.

        Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Tyler Boyd, siyah-beyazlı formayı ilk kez Eibar karşısında giymişti.

        Eibar maçında sakatlanan Roco'nun sol bacak baldırında kas yaralanması tespit edilmişti.

        İKİNCİ MAÇTA GOL SESİ ÇIKMAMIŞTI

        Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı özel maçta Yunanistan temsilcisi Apollon Larissa ile 0-0 berabere kalmıştı.

        Avusturya'nın Bischofshofen şehrindeki statta oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Nicolas Isimat-Mirin, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Tyler Boyd, Ricardo Quaresma, Güven Yalçın 11'i ile başlamıştı.

        Düşük tempoda oynanan ilk yarıda rakibine pozisyon vermeyen siyah-beyazlı takım, Dorukhan, Ljajic ve Boyd ile girdiği pozisyonlarda golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona ermişti.

        Maçın 46. dakikasında Gary Medel'i oyuna süren Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 70. dakikada ise 10 değişiklik birden yapmıştı. Avcı, bu dakikada Jeremain Lens, Necip Uysal, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Oğuzhan Akgün, Erdem Seçgin, Kartal Kayra Yılmaz, Muhayer Oktay, Umut Nayir ve Utku Yuvakuran'ı oyuna almıştı. Bu değişikliklerle maça 11'de başlayan tüm oyuncular saha kenarına gelmiş olmuştu.

        İkinci yarıda da topa sahip olan Beşiktaş, buna rağmen pozisyon üretmekte zorlanmıştı. Kalesinde ciddi bir tehlike görmeyen siyah-beyazlı ekip, skoru değiştirecek golü bulamayınca maç golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ