Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Zamanlar Çukurova 111. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Zamanlar Çukurova 110. son bölüm

        Bir Zamanlar Çukurova 110. son bölümü yayınlandı. Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukuroava dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 111. yeni bölüm fragmanı ve Bir Zamanlar Çukurova 110. son bölüm özeti...

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 111. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 110. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Züleyha gerçekleri öğrenince Demir'in biletini keser. Boşanma hazırlıklarına girişen Züleyha, herkesi şaşırtacak bir hamle yapar. Saniye ve Lütfiye, Züleyha'nın öfkesini dindirmeye çalışırken, Züleyha her şeyi ardında bırakıp yeni bir başlangıç yapmaya karar verir.

        REKLAM

        Hakan ve Fikret arasında gerilim bitmiyor

        Züleyha'nın Hakan'la gitmesini sindiremeyen Fikret, konakta gerginlik yaratır. Çetin onu sakinleştirmeye çalışırken Fikret'in gazabından nasibini alır ve iki arkadaşın arası açılır. Züleyha, Fikret'i hayatına karışmaması konusunda bir kez daha uyarırken; Çetin, Fikret'in Züleyha'dan hoşlandığını düşünmeye başlar.

        Hakan duygularını saklayamıyor

        Hakan, Züleyha'nın zor günlerinde ona destek olmayı ihmal etmez. Paylaştıkları şeyler ikiliyi birbirine daha çok yakınlaştırırken, Hakan duygularını gizleyemeyecek noktaya gelir. Abdülkadir, ortağının Züleyha'ya kapılmasından endişe duyarken; Hakan, gittikçe Züleyha'ya çekilmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ