Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bir Zamanlar Çukurova 6. son bölüm: Züleyha'nın doğum yaptığını Yılmaz gördü! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

        Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen 6. son bölümünün ardından merak konusu oldu. Bir Zamanlar Çukurova'da 6. son bölümdeDemir'in Züleyha ile Yılmaz arasındaki gerçekleri bildiği ortaya çıktı. Peki bebekle ilgili gerçeği de öğrenecek mi? Bu sıradaYılmaz aftan yararlanarak, yaşananların sorumlusu olarak gördüğü Demir'i öldürmeye gitti. Bu arada konakta Züleyha'nın doğum anına da tanık oldu. İşte Bir Zamanlar Çukurova 6. son bölüm ve 7. yeni bölüm fragmanına daşir detaylar...

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak ediliyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanına dair detaylar geldikçe haberimizden takip edebilirsiniz.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        "Demir Yaman'ın canını almaya gidiyorum!"

        Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan her hafta daha da artıyor. Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

        Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrolünde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek yer alıyor.

        HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

        Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmirlidir. Tiyatro eğitimine İlkokul öğreniminin hemen ardından başlayan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2011 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolünde oynadığı “Derin Sular” dizisi ile tanınmaya başladı. Ardından Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminde Engin Akyürek’in başrolde oynadığı oyuncu kadrosunda yer aldı. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan 27 yaşındaki Hilal Altınbilek, 1.68 metre boyunda, Kova burcudur.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA - ZÜLEHYHA (HİLAL ALTINBİLEK) KİMDİR?

        Talihin olanca güzelliği verip birazcık şansı ve kısmeti esirgediği, mütevazı, iyi niyetli ama gerektiğinde kararlı, inatçı olabilen, zeki bir genç kız. Parada pulda gözü olmayan Züleyha'nın en büyük hayali Yılmaz'la evlenip yuva kurmak ve mutlu olmak. Ama bir gün üvey abisi Züleyha'nın hayatını mahvedecek bir adım atar. Bu adımla darmadağın olan Züleyha'nın tek çaresi Yılmaz'la birlikte Adana'ya kaçmaktır. Ama kader Züleyha'yı sınamaktan vazgeçmeyecek, onu ölümden daha zor kararlar vermek zorunda bırakacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ