Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele veren takımlar şimdi nerede? (Gaziantepspor kapatıldı mı?) - Futbol Haberleri
        1

        Anadolu'nun efsane kulüplerinden Eskişehirspor, yaşadığı ekonomik problemleri aşamadı. Kırmızı-siyahlı ekibin bitime 5 hafta kala 1. Lig'den düşmesi kesinleşti.

        2

        Eski oyuncularına ödemelerini yapamadığı ve ekonomik şartları yerine getiremediği için aldığı ceza nedeniyle lige eksi 15 puanla başlayan Eskişehirspor, mucizeyi başaramadı.

        3

        Son olarak 2015/2016 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, ertesi sezon play-off'da Süper Lig'in kıyısından döndü. Ardından gelen 2 sezonda düşme hattından son haftalarda kurtulan koca çınar, bu sezon puan silme cezalarına direnemedi ve 1. Lig'e veda etti.

        4

        30 sezon Süper Lig'de yer alan, bir zamanlar şampiyonluk mücadelesi veren, ülkemizi Avrupa'da temsil eden, Milli Takım'a oyuncular kazandıran Eskişehirspor, önümüzdeki sezon 2. Lig'den çıkmak için sahaya çıkacak.

        5

        HTSPOR.COM / AHMET HAMDİ GİRGİN

        Geçtiğimiz yıllarda Süper Lig'de başarılı bir şekilde mücadele eden bazı kulüpler, şimdi o günlerden çok uzakta...

        6

        Süper Lig'in gediklisi olan takımların birçoğu alt liglerde ayakta kalmaya çalışıyor. Hatta ekonomik sıkıntılara dayanamayıp kapatılanlar bile var. İşte o kulüplerin son durumları: