Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt velayet davasında mahkeme kararına itiraz etti: Oyunbozanlıklarına göz yumacak! - Magazin haberleri
        1

        2016'da yollarını ayıran Hollywood yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 5 yıldır süren velayet davası sona ermişti. 18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Pitt, mahkemeden zaferle çıkmıştı. Ancak hukuk mücadelesine devam eden Jolie, kararın ardından temyize başvurmuştu.

        Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk'in eski eşinin avukatlarıyla iş ilişkisi olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan mahrum bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

        2

        HAKİM GÖREVDEN ALINDI

        Jolie'nin bu talebi üzerine harekete geçen Kaliforniya mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulup, "Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde şüpheler oluşmasına yol açıyor." açıklamasıyla hakimin görevine son verdi.

        3

        "OYUNBOZANLIKLARINA GÖZ YUMACAK!"

        Alınan kararın ardından Brad Pitt de harekete geçti. Independent'ın haberine göre; Pitt'in avukatı Theodore J. Boutrous Jr.'ın mahkemeye sunduğu 87 sayfalık raporda, Hakim Ouderkirk'ün kurnazca görevden alınmasını topa tuttu ve alt mahkemenin kararının çocuk velayeti davalarını kaybeden tarafları ödüllendireceğini ve oyunbazlıklarına göz yumacağını öne sürdü.

        4

        KURNAZ DAVA STRATEJİSİ

        Belgede, "Böyle kurnaz bir dava stratejisine müsaade etmek, ebeveynleri çocuklarıyla geçirecekleri yeri doldurulamaz zamandan mahrum bırakacak, çünkü hakimler davalarının ortasında önemsiz sebeplerle görevden alınıyor." ifadelerine yer verildi.

        5

        ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK!

        Üçü biyolojik üçü evlatlık; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında altı çocukları bulunan Angelina Jolie-Brad Pitt, 2016'da yollarını ayırmıştı. Jolie ile Pitt'in ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti.

        Angelina Jolie, bu yılın başlarında evlilikleriyle ilgili dudak uçuklatan bir açıklama yapmış ve Pitt'in birliktelikleri süresince kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

        FBI soruşturmasının yanı sıra Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulmuştu. Fakat oyuncu, bu soruşturmalarda aklanmıştı.

        6

        "İLİŞKİMİZ BOYUNCA GÜVENLİĞİMDEN ENDİŞE ETTİM"

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde Hollywood yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt cephesinden yeni ve çarpıcı bir iddia ortaya atılmıştı. The Guardian'a konuşan Jolie, Pitt ile ilişkisi süresince hem kendisinin hem de çocuklarının güvenliğinden endişe ettiğini ifade etmişti

        Eski eşi ile süren velayet davası nedeniyle bu konu hakkında daha derin açıklamalar yapamayacağını belirten Angelina Jolie, Brad Pitt ile altı çocuğun velayeti için aralarında süren davayı "korkunç" diye nitelendirmişti.

        7

        "OLAY BUNDAN ÇOK DAHA KARMAŞIK"

        Brad Pitt ile en büyük oğlu Maddox arasında uçakta yaşandığı ileri sürülen şiddet olayına da değinen Jolie, "Olaylar uçakta uygulanan sözlü ve fiziksel şiddetle başlamadı. Olay bundan çok daha karmaşık..." diyerek, sözlerini sürdürmüştü.

        8

        "BOŞANMA KARARINI KOLAY ALMADIM"

        Pitt'ten boşanma kararını kolay almadığının da altını çizen Angelina Jolie, "Çocuklarımın babasından ayrılma kararı almak, öyle bir pozisyonda bulunmak bana çok şeye mal oldu." şeklinde konuşmuştu.

        O süreçte yaşadığı zorlukları ifade eden Jolie, "Ailem ve çocuklarımın babası için iyilik ve huzur diliyorum. Biz her zaman bir aile olacağız." diyerek, sözlerini noktalamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ