Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britney Spears, Sam Asghari ile nişanlandıktan sonra sosyal medya hesabını kapattı! - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir tüm vesayetini elinde tutan babası Jamie Spears ile mahkemelik olan ve zor günler yaşayan Britney Spears, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Sam Asghari ile evlilik yolunda ilk adımı atarak, nişanlanmıştı.

        2

        Ünlü şarkıcının Instagram hesabı, dün "Britney'e özgürlük" (#FreeBritney) etiketiyle paylaşım yaptıktan kısa süre sonra kapandı. 34 milyon takipçisi olan Spears'ın hesabının silinmesi üzerine hayranları, pop yıldızının profilinin platform tarafından engellenmiş olabileceğinden endişelendi. Şarkıcının takipçileri, Twitter'da "Britney nerede?" (#WherIsBritney) etiketiyle mesajlar paylaştı. Kısa sürede trendlere giren etkiletle, 7 binden fazla tweet atılmış oldu.

        3

        Vasilik davası ve aşk hayatıyla gündemde olan şarkıcının hesabıyla ilgili Instagram tarafından açıklama yapıldı ve hesabın platformdan çıkarılmadığı belirtildi.

        4

        "YAKINDA DÖNECEĞİM"

        Hayranlarının merakı üzerine Britney Spears, Twitter hesabından sosyal medyaya ara verdiğini duyurdu. 39 yaşındaki Spears, konuyla ilgili "Endişelenmeyin millet. Nişanımı kutlamak için sosyal medyaya biraz ara verdim. Yakında döneceğim..." diye yazdı.

        5

        "BUNA İNANAMIYORUM!"

        Ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde dört yıldır aşk yaşadığı Sam Asghari'nin kendisine aldığı iri taşlı tektaşını sergilediği anları, sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Britney Spears, gönderisine, "Buna inanamıyorum!" notunu düşmüştü.

        6

        BABA OLMAK İSTİYOR

        Daha önce Britney Spears ile sanatçının 2016 yılında piyasaya sürülen şarkısı 'Slumber Party'in klibinde tanıştıklarını ifade eden Asghari, ilişkisini bir sonraki noktaya taşımak istediğini de dile getirmişti.

        Sam Asghari, konuyla ilgili, "Baba olmamda bir sakınca yok. Genç bir baba olmak istiyorum." demişti.

        7

        BABASIYLA MAHKEMELİK OLMUŞTU

        39 yaşındaki yıldızın serveti ve hayatının diğer alanları yaklaşık 13 yıldır babası tarafından yönetiliyordu. Britney Spears, hayatı hakkındaki kararların vasinin elinde olması nedeniyle, Ashgari ile evlenmesinin veya yeniden çocuk sahibi olmasının engellendiğini söylemişti.

        Mahkeme tarafından kızına vasilik yapması için atanan Jamie Spears, geçtiğimiz günlerde bu görevden çekilmek için mahkemeye başvurdu.

        8

        İLK EVLİLİĞİ 55 SAAT SÜRDÜ

        Britney Spears, daha önce iki kez evlenip, boşanmıştı. Jason Allen Alexander ile 2004'te yaptığı ilk evliliği sadece 55 saat sürmüştü.

        9

        2007'DE BOŞANDI

        Spears, ikinci evliliğini ise dansçı Kevin Federline ile yapmıştı. İkilinin bu birliktelikten Sean Preston ve Jayden adında iki erkek çocukları olmuştu. Çiftin 2004'te başlayan evliliği ise 2007'de "şiddetli geçimsizlik" sebebiyle sona ermişti.

        Spears, ayrılık sürecinde bunalıma girmiş ve kendisini alkol ile gece hayatına vermişti. Bu sebeple mahkeme, iki çocuğu babalarına verme kararı almıştı.

        Spears, ardından uyuşturucu madde kullanımı şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının akıl ve ruh sağlığı ise ilerleyen süreçte eski günlerine geri dönmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ