Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent Ersoy: Kalk benim yerimden - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam Maslak'ta konser verdikten sonra gece 04:00’te soluğu Etiler'de bir restoranda aldı.

        2

        İddiaya göre; Ersoy, mekana geldiğinde oturacağı yerde başka bir hanımefendinin oturduğunu görünce, "Kalk benim yerimden" diyerek masada oturan müşteriyi yerinden etti.

        3

        Yaşanan kısa süreli tartışma sonucu, alkollü bayan ve arkadaşları başka masaya geçti. Mekanın etrafında bulunan polis ekiplerinin müdahalesiyle olay fazla büyümedi.

        4

        "BU KADIN İLE UĞRAŞILMAZ"

        Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan kadın şu ifadeleri kullandı:

        Ben masada otururken burada ben oturuyorum diyerek beni kaldırmak istedi. Normalde ben ondan önce geldim. Ben o masada oturuyordum. Ben de kalkmak zorunda kaldım. Bana kötü bir cümle kullanmadı. Bu kadın ile uğraşılmaz ama 'kalk benim masamdan' diye seslendi.

        5

        Basın mensuplarının, "Polis ekipleri de geldi. Şikayetçi olacak mısınız?" sorusuna, "Hayır olmayacağım. Bu kadın ile uğraşmaya değmez" diyerek ayrıldı.

        6

        "O HANIMEFENDİ KAMERALARA GÖRÜNMEK İSTEDİ"

        Mekandan çıkış yapan Bülent Ersoy ise olaydan habersiz bir şekilde gazetecilerle sohbet etti.

        İçeride yaşanan tatsız olayın hatırlatılması üzerine Ersoy, "Sahneden inip yemeğe geldik, çorba içtim. Benim öyle bir olaydan haberim bile yok kim nerede oturuyor. Bilmiyorum. Benim hiç adetim yoktur. Öyle birini kapıdan kovayım, masadan kovayım. Daha önce benim için menajerim yer ayırmış. O kız biraz kameralara mı görünmek istedi acaba? Bilmiyorum. Yorumda yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

        7

        Basın mensuplarının, "Siz geldiğiniz de o bayan masada oturuyormuş. Siz geldikten sonra, 'bizim yerimiz burası' diyerek masadan kaldırmışsınız. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Diva, "Mekanın işletmecisi Selçuk Bey olayı anlatsın" diyerek işletmeciye söz verdi.

        8

        "BÜLENT HANIM İÇİN REZERVE EDİLMİŞTİ"

        İşletmeci ise, "Bülent hanım masaya oturdu. Hanımefendi biraz alkollüydü. Aslında masa Bülent Hanım için rezerve edilmişti" diyerek olayı aydınlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ