Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl'a: Aşk bakışlım! - Magazin haberleri
        1

        Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çifti, 2019 yılında boşanmalarının ardından tekrar nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri süren çiftten Akçıl, 39 yaşına bastı. Geçtiğimiz haftalarda "İşleri toparladıktan sonra ben de her kadın gibi anne olmak istiyorum ama Sinan, baba olmak için daha sabırsız ve heyecanlı" açıklamasını yapan Kıratlı, eşinin doğum gününü Instagram'dan da kutladı.

        2

        "AŞK BAKIŞLIM!"

        Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ve düğün fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Burcu Kıratlı, gönderisine, "İyi ki doğdun ruh eşim. İyi ki doğdun, tamamlandım aşk bakışlım..." notunu düştü. Ünlü oyuncunun romantik paylaşımı 21 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        3

        "BİZ ENGELLERİ DE KALDIRDIK"

        Akçıl ise eşinin bu gönderisine, "Tek bir ruh iki bedene sığmaz' lafına katılmıyorum. Biz sığdırdık... 'Aşk engellere yenilir' lafına katılmıyorum, biz engelleri de kaldırdık... Büyümeyen küçük kızım; hep kollarımın altında, hep güvende kal... İyi ki doğdum da seni buldum..." sözleriyle yanıt verdi.

        4

        TEKRAR EVLENMİŞLERDİ

        Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak ikili 9 ay sonra boşanmıştı. Çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha vermişti.

        Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'ya Paris'te evlenme teklifi etmiş, çiftin evlenmesi beklenirken sürpriz bir kararla ayrılmışlardı. Bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden çift, sonunda şubat ayında tekrar nikah masasına oturmuştu.

        Akçıl, nikah memurunun, "Burcu Kıratlı ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna, "İkinci kez ve son kez 'Evet" diye yanıt vermişti. Baba olmak istediğini söyleyen Akçıl, bebek sözü vermişti.

        5

        2. KEZ İSTEME TÖRENİ

        Ünlü çift, yeniden aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Akçıl, Kıratlı’yı tekrar ailesinden istemişti.

        Burcu Kıratlı'nın kahve ikram ederken çektiği görüntülerini paylaşan Akçıl, "Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz, göreneksiziz... Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu, bu sefer söz sırası aşkta... Bırakın o konuşsun. Yakında" notunu yazmıştı.

        6

        Burcu Kıratlı da nişan fotoğrafını, "Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (2. kez) attık. Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir" notuyla paylaşmıştı.

        7

        İLK GELİNLİĞİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

        Amsterdam'daki ilk nikahta giydiği tasarımı eşi Sinan Akçıl, pek beğenmemiş, Burcu Kıratlı da, "Bir daha öyle bir modeli tercih etmem" demişti.

        8

        "YÜRÜTEMEDİK" DEMİŞTİ

        2019'da Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görülen dava yaklaşık 10 dakika sürmüştü. Boşanma davası sonrası yine mahkemeden ayrı ayrı çıkan ikiliden Sinan Akçıl, "Büyük aşk bitti mi?" sorusu üzerine, "Bu sevgililik gibi değil. Bir evlilik bitiyor. Çok üzgünüz. Hayırlısı olsun, yürütemedik" demişti.

        9

        "İLK KEZ TEK EŞLİYİM"

        Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programdaki açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

        Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Ne yapayım yani?" demişti.