Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Manisa'da cani adam caddede eski eşini yere yatırdı! Peş peşe tetiğe bastı! - güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi Avni Gemicioğlu Caddesi'nde, Ali Alkan (40) ile eşi Hülya Alkan (35) arasında tartışma çıktı.

        ESKİ EŞİNİ YERE YATIRIP VURDU

        Bu sırada yere yatırdığı eşine yanındaki pompalı tüfekle ateş eden Ali Alkan, aynı tüfekle kendisini de vurdu.

        İKİ YARALI DA HASTANEYE KALDIRILDI

        AA'da yer alan habere göre sağlık ekipleri, yaralanan kadını Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne, Ali Alkan'ı ise Manisa Şehir Hastanesi'ne götürdü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

        REKLAM

        KADIN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

        Merkezefendi Devlet Hastanesi'nden Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Hülya Alkan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ali Alkan'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

        ÜÇ ÇOCUK ANNESİ 6 AY ÖNCE BOŞANMIŞ

        Ali Alkan ile 3 çocuk annesi Hülya Alkan'ın yaklaşık 6 ay önce boşandığı, akraba oldukları için aynı soyadını taşımaya devam ettikleri öğrenildi.

        "YAPMA NE YAPIYORSUN' DİYE BAĞIRDILAR"

        Olay yeri yakınında iş yeri bulunan ve ismini vermek istemeyen bir esnaf, kaldırımı süpürdüğü sırada bir kadının "yürü git" diye bağırdığını duyduğunu belirterek, "Yüzlerini görmedim, adamın elindeki silahmış, ben sopa zannetmiştim. Buradaki gençler polisi aradı. O sırada kadını yere yatırmış. Buradakiler 'yapma, ne yapıyorsun' dediklerinde silah aniden patladı, ben de içeri girdim. Görmedim, sadece seslerini duydum. Sonra bir el daha ateş etti, onu da 'kendine ateş etmiş' dediler." diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ