Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Çağrı Atakan'dan o iddialara yanıt - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sosyetik güzel Eda Taşpınar ile aşk yaşayan oyuncu Çağrı Atakan, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi.

        2

        Atakan'a, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile gittiği bir mekanda Taşpınar'a laf atan müşteri ile kavga ettiğiyle ilgili çıkan haberler soruldu.

        3

        Çağrı Atakan, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Bu iddia doğru değil. Evet, biz o mekana yemek yemeye gittik. Orada bir tatsızlık yaşandı ama kavga yok. Darp yok, dayak yok. Biz Anadolu insanıyız. Örf ve adetlerimiz var. Bana göre ters olan bir hareket yapıldı.

        Ufak bir tatsızlık yaşandı. Tartışma yaşadığımız şahıslarla daha sonra konuştuk. Şu an aramızda bir problem yok. Neler yaşandığını şu an burada anlatmayayım ama bize uymayan bir hareketti. Tatsızlık oldu. daha sonra oturup, konuştuk ve sorunu çözdük.

        4

        Gazetecilerin, "Şahsın Eda Hanım'ın arkadaşı olduğu ve bu sebepten dolayı tartışmadan sonra ayrıldığınız yazıldı. Ayrıldığınız doğru mu?" sorusuna oyuncu, şu yanıtı verdi:

        5

        Ayrılma falan yok. Eda ile beraberiz. Aramızda bir tartışma oldu. Eda çok iyi niyetli bir insan olduğu için, bu olay yaşandığında benim verdiğim tepki ile alakalı aramızda bir fikir ayrılığımız oldu. Onun dışında bir problem yok. İlişkimiz devam ediyor.

        6

        39 yaşındaki Çağrı Atakan, muhabirlerin sorularını yanıtlamasının ardından hızla oradan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ