Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Nergis pilot oluyor - Magazin haberleri
        1

        Ekranların sevilen isimlerinden Can Nergis (36), çocukluk hayali olan oyunculuktan sonra başka bir hayalini daha gerçeğe dönüştürmek için harekete geçti. Pilot olmak isteyen ünlü oyuncu, eğitimlere başladı.

        2

        KOCAELİ'DEN DALAMAN'A

        Bir süredir heyecanla eğitimlerine devam eden Nergis, önceki gün unutamayacağı bir deneyim yaşadı. Oyuncu, pilot Şenol Şen ve yardımcı pilot Murat Eren'le birlikte uçak kullandı. Kocaeli'nin Cengiz Topel Havalimanı'ndan kalkış yapan uçak, önce Bursa'ya indi. Ardından tekrar havalanan uçağın rotasında bu kez Dalaman vardı.

        3

        "O GÜNLERİ İPLE ÇEKİYORUM"

        Nergis, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: "Pilotumuz Şenol Şen ve onun yardımcı pilotu Murat Eren'le beraber muhteşem bir deneyim yaşadım. Cengiz Topel Havaalanı'ndan çıktık, Bursa'ya iniş yaptık. Ardından Dalaman'a uçtuk ve sona Kocaeli'ne geri döndük. Unutamayacağım bir yolculuk oldu. Uçağın kontrolünün tamamen bende olacağı uçuş deneyimleri yaşayacağım günleri de iple çekiyorum."

        4

        ÜMİT ERDİM DE PİLOT OLDU

        Aldığı eğitimin ardından pilot olan ünlü oyuncu Ümit Erdim de ilk uçuşunu geçtiğimiz hafta yapmıştı. Erdim'in ilk yolcuları, Oğuzhan Koç, Demet Özdemir, Çağrı Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu olmuştu.

        5

        Mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ifade eden Erdim, "Bugün misafirlerim ağırdı. Göcek-Fethiye Sahilleri'ne yukarıdan mavi tur yaptık. İlk yolcularım çok havalıydı" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ