Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti: Allah’a şükürler olsun
        1

        Anneler başımızın tacı, dolayısıyla mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan ‘Anneler Günü’nün heyecanı şimdiden herkesi sardı. Sanat dünyasından Hatice Şendil Sağyaşar, Burcu Kara ve Canan Ergüder içinse bu Anneler Günü’nün apayrı bir anlamı var. Çünkü üçü de kısa süre önce anne oldular. İşte ünlü anneler ve çocukları...

        2

        "Pimpirikli bir anne değilim"

        Dört yıl önce Bedri Güntay’la evlenen ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz yıl ikinci kez anne oldu. Ali Demir adında bir oğulları olan çift, ikinci çocuklarına Can Eyüp adını taktı. Karahan, “Çok pimpirikli bir anne değilim” derken, anne olmaya hazırlananlara “Hamilelik sürecinin tadını çıkarın. Evham ve panik yapmadan zamanınızı güzel değerlendirin” diye sesleniyor.

        3

        "Sevgileri her şeyi unutturuyor"

        Başak Sayan, geçtiğimiz yıl nisan ayında ikizleri Ares ve Milan’ı kucağına aldı. Ünlü oyuncu, ikizlerinin olacağını öğrendikten sonra yaşadığı heyecanı, “İlk gün korkudan ne yapacağımı bilememiştim. Ama artık geçti, birbirimize bakmaya bile başladık. İkizlerimin sevgisi her şeyi unutturuyor. İsteyen herkese nasip olur inşallah” cümleleriyle dile getirdi.

        4

        "Canımıza can kattı"

        2015 yılında evlendiği Burak Sağyaşar’la mutlu bir evliliği olan Hatice Şendil, geçtiğimiz mayıs ayında annelik duygusunu tattı. Oğlu Can’ı kucağına aldıktan sonra hayatının daha bir anlamlı hal aldığını belirten ünlü oyuncu, “Can, canımıza can kattı” diyor. Sağyaşar Ailesi, birlikte ilk yurtdışı gezilerini geçtiğimiz ay Cannes’a yaptı.

        5

        Çiçeği burnunda

        Canan Ergüder-Kenan Ece çifti, ekim ayında İzmir’de sürpriz bir törenle evlenmişti. Geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olduklarını açıklayan oyuncu çift, biricik oğullarına Demir adını verdi.

        6

        "Bambaşka bir duygu"

        Ozan Çolakoğlu’yla evli olan Gülşen, geçtiğimiz yıl ocak ayında Azur Benan adını verdiği oğlunu dünyaya getirdi. Ünlü şarkıcı, “Annelik duygusunu tattıktan sonra her şey bambaşka oldu benim için. Oğluma gözüm gibi bakıyorum” diyor.

        7

        "İlk göz ağrımsın"

        Geçtiğimiz eylülde oğlu Ali Çınar’ı doğuran Burcu Kara, vaktinin büyük bir bölümünü çocuğuyla geçiren annelerden. “Canım Ali’mi kucağıma aldıktan sonra hayatın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha anladım” diyen ünlü oyuncu, oğluna “İlk göz ağrımsın” diye sesleniyor.

        8

        Anneliği Yasmin’le tattı

        ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı ‘Hatice Sultan’ karakteriyle ülkemizin sınırlarını aşan bir hayran kitlesine ulaşan Selma Ergeç, kızı Yasmin’i iki yıl önce kucağına aldı. Ergeç, kızıyla çok fazla görüntü vermemeye özen gösteriyor.

        9

        "İnançlarım derinleşti"

        2014 yılında Lara adını verdiği kızını kucağına alan Meryem Uzerli, biricik kızıyla Almanya-Türkiye arasında mekik dokuyor. Uzerli, “Çocuk sahibi olduktan sonra daha programlı ve yavaş yaşar oldum. İnançlarım derinleşti. Kendimi geri planda tutuyorum. Benim için en değerli şey kızım Lara. Sayesinde iş hayatında daha disiplinli oldum. Bizim için onu kendi çocuğu gibi sevip kabul edecek bir insan önemli” diyor.

        10

        "Sabrettiğime değensin oğlum"

        2016 yılının ağustosayında oğlu Leo Aslan Sarı’yı kucağına alan eski manken Didem Uzel Sarı, minik oğlunun etrafında adeta pervane oluyor. 45 yaşında annelik duygusunu tadan Sarı, “Sen benim yıllarca yolunu gözlediğimdin. Her gün şükretme nedenim ve günden güne inancımı tetikleyerek daha da kuvvetlendiren yavru bebeğim, sabrettiğime değensin” cümleleriyle oğluna bağlılığını dile getirdi.

        11

        "Allah’a şükürler olsun"

        Geçtiğimiz yaz Amerika’da doğum yapan Ceyda Düvenci, ikinci kez anne oldu. Oğlu Okan Ali’yi kucağına alan, ayrıca Melisa adında bir de kızı olan ünlü oyuncu, “Fazla hassaslaştım. Okan Ali’ye bakıyor olmak, Melisa okuldan geldiğinde onunla bire bir ilgilenmek... Anne ruhumun çok tatmin olduğu bir süreçten geçiyorum. Allah’a şükürler olsun” diye konuşuyor.

        12

        "Canım pandispanyam"

        Aralık 2015’te Edhem Dirvana’yla nikâh masasına oturan Tanem Sivar, geçtiğimiz ağustos ayında Süleyman adını verdiği oğlunu doğurdu. “Canım pandispanyam” diye sevdiği oğlu üzerinden tüm dünya çocuklarına mesaj veren Sivar, “Dilerim tüm çocuklar iyi insanlarla, adil, dürüst ve sevgi dolu bir yaşam sürer” dedi.

        13

        Aynı zamanda oyun arkadaşı

        İşadamı Levent Veziroğlu’yla 2013 yılında evlenen ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, üç yıl sonra Elisa Güzin adını verdiği kızını dünyaya getirdi. Kızına bolca vakit ayıran ünlü oyuncu, “Elisa’nın da benim gibi tutkuyla bağlanıp peşinden gidebileceği bir mesleği olmalı” diyor. Ünlü oyuncu, boş zamanlarını kızıyla oyunlar oynayarak geçiriyor.

        14
        15