Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Chloe Loughnan: Serdar Ortaç en yakın arkadaşım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; şarkıcı Serdar Ortaç ile 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran İrlandalı model Chloe Loughnan, önceki akşam Bebek’te objektiflere yansıdı.

        2

        "DÜN GECE BERABER YEMEK YEDİK"

        Arkadaşları ile bir mekanda oturan model, çıkışta basın mensupları ile sohbet etti. Serdar Ortaç’ın geçtiğimiz gün bir sahnesinde "İyi ki boşanmışım" diyerek yaptığı açıklama karşısında Chloe Loughnan, "Sanmıyorum, ona sormak lazım. Bizim sıkıntımız yok. Daha dün gece yemek yedik beraber" dedi.

        3

        "SERDAR YAKIN ARKADAŞIM"

        Muhabirlerin, "Arkadaş mı oldunuz? Yoksa içinizde hala aşk var mı?" sorusuna Chloe Loughnan, "Ben her zaman ona saygılı duracağım ve en yakın arkadaşım olarak bakıyorum ona" ifadelerini kullandı.

        4

        "ONU TANIMIYORUM"

        Şarkıcı Emre Kaya ile adı aşk dedikodularına karışan Chloe Loughnan, aşk haberlerine "Tanımıyorum ben" diyerek cevap verdikten sonra arkadaşları ile araçlarına geçerek uzaklaştı.

        5

        "BEN 'YENGECİ' DEĞİLİM"

        Emre Kaya, Chloe Loughnan ile aşk iddialarının ardından, "Chloe artık bekar bir kadın, ben de bekarım. Görüştük, bundan daha doğal ne olabilir? Ama aramızda bir şey olmaz, olamaz. Çünkü ben 'Yengeci' değilim. 'Ağabey' dediğim kişinin eski eşine o gözle bakamam" açıklamasını yapmıştı.

        6

        "BU YANLIŞ HABERLER İNSANIN HAYATINI MAHVEDİYOR"

        Loughan, geçtiğimiz günlerde, "Her zaman bir haber çıkıyor. Herhalde ben konuşmuyorum diye ama böyle haberler artık beni rahatsız etmeye başladı. Sabırlı kalıyorum ama olmuyor. Bu yanlış haberler insanın hayatını mahvediyor" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "ALLAH'TAN BOŞANDIK"

        Chloe Loughnan'ın bu açıklamasının ardından Serdar Ortaç ise sahne aldığı sırada, "Instagram olmasa kadınlar ne yapardı acaba? Kadınlar süslenecek, güzel güzel giyinecekler ve el aleme gösteremeyecekler. Kocana göster abi, Instagram'da ne yapıyorsun? Benim ki de öyleydi. Allah'tan boşandık, şimdi dert etmiyorum" şeklinde konuşmuştu.

        8

        "KARŞINIZA SÜRPRİZ BİR GELİN ADAYI İLE ÇIKABİLİRİM"

        Ortaç, sağlığını soran misafirlere, "Gördüğünüz gibi turp gibiyim. Hatta o kadar iyiyim ki, yakında karşınıza sürpriz bir gelin adayı ile çıkabilirim. Hatta kendisi de şu an burada fakat kim olduğunu bu gece açıklamayacağım. O kendini biliyor" diyerek sürpriz bir evlilik mesajı vermişti.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ