Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Coca-Cola’nın Dünya Başkanı Muhtar Kent'in kızı Selin Kent evlendi
        1

        Coca-Cola’nın Dünya Başkanı Muhtar Kent’in mücevher tasarımcısı kızı Selin Kent, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ndeki düğünle, New York’un ünlü yatırım direktörlerinden ekonomi stratejisti Berke Nayman’la evlendi.

        2

        HT Gazete'de yer alan habere göre; Ortunç Koyu’nda 5 yıldızlı bir otelde seçkin davetlilerin katıldığı düğünde Selin Kent sade ve şık gelinliği ile dikkat çekti. Otelin iskelesinde Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından kıyılan nikâhta gelin ve damadın oldukça heyecanlı oldukları görüldü. Çiftin nikâh şahitliğini ise yakın arkadaşları yaptı.

        3

        Nikâhı kıyan Belediye Başkanı Gençer, çiftin gözlerindeki mutluluk ışıltısının her zaman aynı şekilde kalmasını dileyerek, “Sizi aileleriniz çok özel yetiştirdi. Çok üzerinize titredi. Sizler de inşallah bu ülkeye böyle güzel insanlar yetiştirirsiniz. Bizim ülkemizin çağdaş ve Atatürkçü gençlere ihtiyacı var” dedi.

        4

        Gençer daha sonra gelin Selin Kent’e dönerek şu ifadeleri kullandı: “Ailen Ayvalıklı. Ayvalık bir zeytin ve zeytinyağı merkezi. Size şimdi zeytin duası edeceğim. İnşallah hayat size, zeytin ağacı gibi uzun ömürlü, zeytin tanesi gibi bereketli, zeytinyağı kadar sağlıklı ve zeytin dalının simgesi olan barış ve huzurlu bir hayat yaşamanıza vesile olur.”

        5

        Son ABD seçimlerinin başkan adayı Hillary Clinton’ın son anda çıkan bir işi nedeniyle yer alamadığı belirtilen düğüne iş dünyasından Rahmi Koç, Ali Koç, Güler Sabancı, Cem Boyner, Ümit Boyner, Halis Komili’nin de bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

        6