Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA! Çocuklar Duymasın'ın 'Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı ameliyata alındı - Magazin haberleri
        1

        "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı 'Fıs fıs İsmail' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı, Üsküdar’da bulunan özel bir hastanede açık kalp ameliyatına alındı.

        2

        "STRESTEN UZAK DURUN"

        Yağcı ameliyat öncesinde açıklamalarda bulundu. Oyuncu, "Sigara ve alkol kadar daha tehlikeli bir şey var, stres. Lütfen stresten uzak durun. Benim sigaram ve alkolüm yok ama ana damar tıkanmış ve kalbimin çok büyük darbeler aldığını doktorlar söylediler. Acil olarak ameliyata giriyoruz şimdi. Sebebi stres. Herkese stresten uzak durmasını, üç günlük dünyada hayatın yalan olduğunu bilerek yaşamasını tavsiye ederim." dedi.

        3

        Duaya ihtiyacı olduğunu söyleyen oyuncu, "Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok dostlarımız geldi. Ziyaret yasağımız var ama dua etmeye yasak yok. Herkesin duasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        4

        "BAYRAMA ÇIKARSAK NE MUTLU"

        Yaklaşan Ramazan Bayramı için temennilerini ileten Yağcı, “Bayrama çıkarsak ne mutlu. Çıkanların bayramı mübarek olsun. Çıkmazsak da yaşayanlara nice mutlu bayramlar diliyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. İnşallah biz de bayramı göreceğiz. Orucumuzu tuttuk. Yarın bayram. Bugün inşallah çifte bayram yaşarız. Ameliyatımız başarıyla geçer inşallah. Çok büyük bir kalp ameliyatı olacak. Çünkü açık kalp ameliyatı olacak. Açık kalma ameliyatları çok büyüktür. Ama Allah'tan umut kesilmez” diye konuştu.

        5

        SÜLEYMAN YAĞCI HAKKINDA

        Süleyman Yağcı, 23 Ağustos 1964 tarihinde Rize'de doğdu. Süleyman Yağcı'nın asıl mesleği ambulans şoförlüğüdür ancak ambulans şoförlüğünün yanında oyunculuk da yapmaktadır. Yağcı, bugüne kadar çeşitli dizi ve filmlerde rol almıştır.

        6

        Yağcı, özellikle "Çocuklar Duymasın" isimli dizice uzun yıllar boyunca canlandırdığı "Fıs Fıs İsmail" karakteri ile tanınmıştır. Oyuncu ayrıca, "Eyvah Kızım Büyüdü", "Çiçek Taksi", "Kara Melek" ve "Doktorlar" gibi kendi döneminin fenomen yapımlarında da rol aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ