Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Corona Türkiye tablosu il il 28 Nisan! Ccorona virüs Türkiye vaka sayısı, hayatını kaybedenler

        Corona Türkiye tablosu il il nasıl? Koronavirüs Türkiye illere göre vaka sayısı kaç? soruları tüm vatandaşların gündeminde. Koronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Koca tarafından günlük olarak açıklanıyor. Dün akşam resmi Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, son corona virüs tablosunu açıkladı. Sonrakamlara göre, bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaşıldı. Yeni tanı konulanhasta sayısında ve hayatını kaybeden hasta sayısında önemli düşüş sürüyor. 28 Nisan Corona Türkiye tablosu ise bu akşam açıklanacak.

        CORONA VİRÜS TABLOSU 28 NİSAN 2020

        28 Nisan Türkiye'ye ait corona virüs tablosuhenüz açıklanmadı. Tablonun akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Koca tarafından açıklanması bekleniyor. Rakamlar güncellenir güncellenmez detaylar haberimizde yer alacak.

        CORONA VİRÜS TABLOSU SON DURUM - 27 NİSAN

        27 Nisan Coronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı. Bakan Koca "Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık. Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için, ihtiyaç duyulan test sayısında azalma bugün de devam etti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş sürüyor. Bu başarıyı riske atmayalım." dedi.

        REKLAM

        2 BİN 900 CORONA VİRÜS HASTASI HAYATINI KAYBETTİ, TOPLAM VAKA SAYISI 112 BİN261

        Bakan Koca'nın açıkladığı covid19.saglik.gov.tr'deki son koronavirüs tablosuna göre,dün yapılan 20 bin 143 testten 2 bin 131'i pozitif çıktı, 95 hasta da hayatını kaybetti. Toplam hasta sayısı 112 bin 261 oldu. Toplamda 2 bin 900 hasta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yoğun bakımdaki hasta sayısı bin 736, entübe edilmiş hasta sayısı882 oldu. Dün 4 bin 651 hasta iyileşirken, toplam iyileşen hasta sayısı33 bin 791 oldu.

        CORONA VİRÜS HARİTASINDA SON DURUM İÇİN TIKLAYIN
         Turizmci Galip Gür: "Eşimle semptomlar aynı sonuç farklıydı!"
        Turizmci Galip Gür: "Eşimle semptomlar aynı sonuç farklıydı!" Haberi Görüntüle

        KORONAVİRÜSÜN SEMPTOMLARI 3'TEN 9'A ÇIKTI

        ABD Hastalıkları Önleme ve Kontrol Merkezi, koronavirüs semptomlarına 6 madde daha ekledi. Koronavirüsün belirtileri yalnızca ateş, öksürük ve nefes darlığı olarak biliniyordu. CDC'nin güncel semptom listesi şöyle; Ateş, öksürük, nefes darlığı ya da nefes alma güçlüğü, üşüme, üşümeyle birlikte tekrar eden titreme, kas ağrısı, baş ağrısı, boğaz ağrısı, tat ve koku alma kaybı...

         Koronavirüsün semptomları 3'ten 9'a çıktı
        Koronavirüsün semptomları 3'ten 9'a çıktı Haberi Görüntüle
        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ